Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy szeret?

Figyelt kérdés
Az egyik évfolyamtársammal mostanában többet beszéltünk, meg segítettem neki angolból is, és rá kellett jönnöm, hogy ..hát nem csak barátként gondolok rá.Matekon össze van vonva az évfolyam, és pont mellém ültették, és múltkor direkt úgy ült, hogy összeérjen a térdünk, vagy olyat csinált, hogy véletlenül megfogjam a kezét, meg sokszor kér segítséget tőlem angolból..mivel..nem megy neki annyira ez a nyelv, viszont olyan suliba akar menni, ahova kéne angolból minimum a 4-es, és ezért gondolom, hogy csak azért kért tőlem segítséget, mert ötös vagyok angolból, és csak azért kedves velem, hogy biztosan segítsek..De a barátaim meg mindig mondják, hogy úgy nézett rám, megy biztosan szerelmes belém stb. Szerintetek? (bocsi, hogy hosszú lett)

2015. jan. 3. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
lehet
2015. jan. 3. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, kérdezz rá hogy most akkor hogy érez irántad.
2015. jan. 3. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem addig nem tudod meg, amíg nem hívod el valahova.
2015. jan. 3. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
ja 14 évesen fiú valószínű. meg ne sértődj lehetséges de ritka hogy ilyen korban normálisan álljanak hozzá szerelmi témában :D de ne legyen igazam, remélem összejön csak azért ne éld bele magad nehogy a végén rosszul alakuljon:)
2015. jan. 3. 22:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2015. jan. 4. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!