Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem szeret senki?
Figyelt kérdés
se a szüleim, se a barátaim ( akik nincsenek)
16/L
2014. dec. 26. 01:58
1/10 Didiiayer válasza:
Miért gondolod, hogy a szüleid nem szeretnek?
2/10 anonim válasza:
Ugyan cica, én szeretlek. :) <3
3/10 anonim válasza:
Nekem meg kb 10perce tortek ossze a szivem:),de én szeretlek téged ❤ 😢
4/10 anonim válasza:
Mi gyakorisok szeretunk teged :)
Nem beszelek mas neveben es nem altalanositok de mi egy nagy hatalmas csalad vagyunk akik hibakkal is szeretik egymast es ebben te is benne vagy :)
5/10 anonim válasza:
Te például szereted magadat? Ha igen, akkor nem igaz a kérdésed sem, mert máris van valaki aki szeret, te. :) Elmúlik a tinédzserkori depresszió, ne félj :) Fogod te még nagyon jól érezni magad!
6/10 anonim válasza:
"Ki szeretne Téged, ha magad se szereted,
Elástad a lényed, csak játszod a szereped.
Lásd a valódi életem, nem ezt akartad,
Mert én is átlátok Rajtad."
7/10 anonim válasza:
Majd itt lesznek barátaid, sec perc alatt :)
Irj ha szeretnél beszélgetni :)
8/10 A kérdező kommentje:
gyűlölöm magam
2015. jan. 6. 16:52
10/10 A kérdező kommentje:
mert nem vagyok jó a szüleimnk
2015. jan. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!