Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gitár tényleg ennyire csajmágnes dolog?
Lány vagyok, mielott nekemtámadnátok, de folyton ezt tapasztalom. A legjobb barátnőm is, van egy srác, akire eddig rá sem nézett, most, amiota megtudta, hogy tud gitározni,meg énekelni meg nemtudom, azota szinte elelvez ha meglátja a csávot, és folyton vele lóg...
Ez tényleg ilyen nagy hatással van a nőkre? Velem van a gond, hogy engem nem fog meg?
17L
4-es vagyok 15:12 csak hogy ne értsétek félre.
Úgy vágyakoznak egy ilyen srác után mint Enrique Iglesias után. :)
De mondjuk ez a fiu szerintem nem romantikus vagyis nem ugy nez ki.
Tipikusan olyan aki arra hasznalja a hangjat meg a gitarjat hogy lefektessen egy lanyt, tipikusan ilyen. Es melle folyton ilyen pimaszul mosolyog, fuj, nagyon idegesito amugy :DF
Nem mondanám, hogy csajmágnes, de általában azeneszerető lányok érdeklődését felkelti, ha szóba kerül, hogy gitározok,és jó témát nyújt :)
Amúgy azt vettem észre, hogy a lányoknak inkább az akusztikus gitár tetszik, az elektromos sajnos nem. 18/F
dugni fogsz vele kérdező te is nyugi :$
17/L
Én is gitározok, de nem szoktam felvágni vele. Amikor szóba kerül és elmondom, akkor volt olyan reakció, hogy "Te gitározol?!" és egy széles mosoly a lánytól és láttam, hogy már is jobban érdeklem.
De nem ez a jellemző. Legtöbben inkább azt látják benne, hogy legalább van valami érdekesebb hobbim és nem egész nap a gép előtt ülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!