Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elegem van, hogy amikor...

Elegem van, hogy amikor gitárt keresek olyan fotók jönnek ki nagyrészben, amin egy meztelen nő pozól úgy a gitárral hogy semmi szemérmetlen dolog nem látszik. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
Nem tudom ki indította el ezt a szégyent, de engem idegesít. Ha gitárt keresek akkor nem akt fotót és ha akt fotót akkor nem gitárt.

2012. jún. 7. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán nem jól keresel.
2012. jún. 7. 17:00
 2/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarnak az olyan képek :))
2012. jún. 8. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom te, hogy szoktál keresni, de én elég ritkán találok ilyet.

[link]

[link]

Hol vannak itt a pucér csajok?

2012. jún. 8. 14:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Te úgy keresel gitárt, hogy beütöd: gitár,...?? Én általában konkrét gitárt keresek vagy ha nem is akkor is szűkítem a fogalmat...amúgy meg nem azt kérdeztem miért van ez így hanem hogy ti hogy vagytok ezzel.
2012. jún. 9. 17:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha konkrét típusra keresek úgy sem jön elő túl sokszor ilyen, de ha elő is fordul 1-2 ilyen kép, akkor sem zavar a dolog. Gondolom ez valamilyen marketing fogás lehet. Úgy mint a kocsiknál, ahol a képeken az autó mellett tényleg sokszor pózol 1-2 csaj is. Mondjuk az sem zavar.
2012. jún. 9. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
De az érvelésemmel nincs bajod, ugye?
2012. jún. 10. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Én sehogy nem vagyok ezzel.

Naponta többször keresek rá konkrét gitárokra és elenyésző százalákban jönnek erotikus fotók. Én általában megtalálom, amit keresek.

Ezért aztán nem érint a dolog.

2012. jún. 10. 22:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha mégis olyan fotók jönnek, az agyam szelektál, átsiklik fölötte, nem foglalkozom vele, mivel kívül esik a keresési kritériumon. Legfeljebb akko zavarna, ha nem találnám meg azt, amit keresek és helyette szinte csak nőcis képek jönnének, de mondom, ilyen nem szokott előfordulni.
2012. jún. 10. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Jahmm, értem de nekem meg néha igen és ezért van elegem...de azthiszem kiveséztük a témát. :)
2012. jún. 11. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!