Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Normális dolog ez?!?

Normális dolog ez?!?

Figyelt kérdés

Miután szakítottunk a barátommal (lassan már 2 éve), ő képtelen békénhagyni...Állandóan keres, írogat, közben pedig már van új barátnője (akivel ráadásul akkor jött össze, amikor még mi is együtt voltunk) és ha úgy áll a dolog, hogy nekem alakulni kezd valaki mással, ő állandóan keresztbe tesz nekem/nekünk...:/

Engem már teljesen hidegen hagy, de egyszerűen nem hallgat se szép, se rossz szóra. Már nem tudok vele mit csinálni, és félek belemenni bármilyen kapcsolatba, mert nem tudom mit fog csinálni, hol akar majd keresztbetenni...:/ Már komolyan szerencsétlen barátnőjét sajnálom...:// pedig a csajszi se kispályás...teljesen összeillenek. Csak jó lenne ha leakadnának rólam.

Szerintetek mit tudnék még tenni? Véget lehet ennek egyáltalán vetni valahogyan? ://

2012. jún. 5. 11:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Gonosz és szemét. Jöjj össze valami díjbirkózóval, és kenesd el a száját.
2012. jún. 6. 02:11
 2/2 anonim válasza:
Gondolom a fenyegetőzés se hat rá, de abból biztos tanulna ha bekavarnál neki és összeugrasztanád a csajával. Megtudná milyen.
2012. jún. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!