Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly dolog, vagy csak lépjek túl rajta?
18 éves lány vagyok, saját bevallásom szerint teljesen átlagos (kicsit nagyobb méretű fenékkel :D ), és nem volt soha egy kapcsolatom, sőt semmiféle érintkezésem a másik nemmel..és a sajátommal se. sokáig nem is érdekeltek a fiúk, de ahogy közeledik az egyetem, meg minden, egyre inkább gáznak, cikink érzem hogy nincs tapasztalatom semmiben. se csók, se ölelgetés, se az ezután következő dolgok.
a kérdés az, hogy miért vágyok mégis minderre? régen (kb két éve) nem is érdekelt semmi. fiúk?- fúúúj! ezt mondtak mindig. sőt mások szerelmi dolga sem érdekel. nem tudom, hogy ez most csak egy fellángolás, vagy komolyan kéne- e vennem az ilyen érzéseimet.
bármilyen ötlet/megoldás/válasz segít!
I S M E R K E D J!!
Hátha találsz egy fiút akiben látsz fantáziát és komolyan is tudjátok venni egymást,akivel áttudod élni ezeket a dolgokat,persze nem kell egyből oda löknöd magad mindenre. Egy egyszerű randi,egy lopott csók,ölelések és mindjárt jobban fogod érezni magad ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!