Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek olyannal, akinél "okosabbak" vagytok?
Talán nem a legmegfelelőbb szót használom, de próbálom körülírni.
Nem vagyok szuper okos, egyetemre járok, angolul beszélek valamivel jobban, mint középfok, mindig is jól teljesítettem az iskolában, bár ez nem szorgalmamnak, hanem a "jó eszemnek" köszönhető. Viszonylag tájékozott, olvasott vagyok, képben vagyok fontos dolgokkal, mint a jelent, mind a múltat illetőleg, szeretem az irodalmat, kultúrát, művészeteket, inkább humán területeken mozgok otthonosan.
A fiú nálam 4 évvel idősebb, 24 éves lesz. Középiskolát végzett, nem tanult tovább, azóta is dolgozik, jelenleg egy tüzépen, előtte pedig egy gyárban. Angolul valamilyen szinten tud, élt kint Angliában, ahol hotelben dolgozott, de semmi komolyabb. Egyelőre még csak neten beszélgetünk, jövőhéten viszont találkozunk. A helyesírással is vannak gondjai, ahogy látom. Nem égbekiáltó, inkább a ragozások és vesszők terén. a baráti társasága is ez a kaliber, bár ahogy elnézem, ő a legértelmesebb közülük. Meg is kérdezte, most, hogy vizsgákra tanulok, hogy nem zavar-e, hogy okosabb vagyok-e nála. Azt mondtam, nem, mert nem ez dönti el, ki milyen ember, vannak nekem jogot hallgató ismerőseim, akik nem érnek semmit emberileg. Egyébként aranyos, érzelmes, törődő srácnak tűnik. Egyik lány ismerősöm ismeri, nála kérdezősködtem picit. Azt mondta, semmi rosszat nem tud rá mondani, aranyos, vicces, komolyabb srác, mint a legtöbb.
Mi a véleményetek egy ilyen helyzetről? Úgy gondolom, jelenleg nem lenne probléma, és bár, lehet, hogy rossz a túlságos előregondolás, de nem tudom a későbbiekben, mikor komolyabbra fordulna egy ilyen kapcsolat, működne-e. Köszönöm előre is!
Egyébként ahogy elnézem a barátait, nincs velük baj, jószívű embereknek tűnnek kommentek, kiírások alapján, csak olyan kis egyszerűek, hogy szépen mondjam.
A srác családjáról láttam képeket, a húga és a nővére abszolút kedves, szimpatikus, mosolygós családnak tűnnek, a nevelőapjával kapcsolatosan sincs rossz érzésem, ha ránézek egy-egy képen. Persze élőben minden más, de nincs semmi negatív első benyomásom velük kapcsolatban, sőt. Mikor megláttam őket négyen egy ilyen családi képen, és még nem tudtam, milyen a baráti társasága, teljesen másra számítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!