Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, akinél "okosabbak" vagytok?

Figyelt kérdés

Talán nem a legmegfelelőbb szót használom, de próbálom körülírni.

Nem vagyok szuper okos, egyetemre járok, angolul beszélek valamivel jobban, mint középfok, mindig is jól teljesítettem az iskolában, bár ez nem szorgalmamnak, hanem a "jó eszemnek" köszönhető. Viszonylag tájékozott, olvasott vagyok, képben vagyok fontos dolgokkal, mint a jelent, mind a múltat illetőleg, szeretem az irodalmat, kultúrát, művészeteket, inkább humán területeken mozgok otthonosan.

A fiú nálam 4 évvel idősebb, 24 éves lesz. Középiskolát végzett, nem tanult tovább, azóta is dolgozik, jelenleg egy tüzépen, előtte pedig egy gyárban. Angolul valamilyen szinten tud, élt kint Angliában, ahol hotelben dolgozott, de semmi komolyabb. Egyelőre még csak neten beszélgetünk, jövőhéten viszont találkozunk. A helyesírással is vannak gondjai, ahogy látom. Nem égbekiáltó, inkább a ragozások és vesszők terén. a baráti társasága is ez a kaliber, bár ahogy elnézem, ő a legértelmesebb közülük. Meg is kérdezte, most, hogy vizsgákra tanulok, hogy nem zavar-e, hogy okosabb vagyok-e nála. Azt mondtam, nem, mert nem ez dönti el, ki milyen ember, vannak nekem jogot hallgató ismerőseim, akik nem érnek semmit emberileg. Egyébként aranyos, érzelmes, törődő srácnak tűnik. Egyik lány ismerősöm ismeri, nála kérdezősködtem picit. Azt mondta, semmi rosszat nem tud rá mondani, aranyos, vicces, komolyabb srác, mint a legtöbb.

Mi a véleményetek egy ilyen helyzetről? Úgy gondolom, jelenleg nem lenne probléma, és bár, lehet, hogy rossz a túlságos előregondolás, de nem tudom a későbbiekben, mikor komolyabbra fordulna egy ilyen kapcsolat, működne-e. Köszönöm előre is!

2015. jan. 2. 18:15
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja, szakmunkásképzőbe járt, nem gimnáziumba vagy szakközépbe.
2015. jan. 2. 18:16
 2/22 anonim ***** válasza:
91%
Az iskoláztatottság nem feltétlen függ azzal össze ki mennyire okos, nem lehet mindenki egyetemista. Ha intelligens ember, akkor engem hidegen hagy milyen végzettsége van valakinek.
2015. jan. 2. 18:18
 3/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hibákért, siettem, nem gondoltam át a mondatszerkesztést néhol :D
2015. jan. 2. 18:18
 4/22 anonim ***** válasza:
Nem, nekem fontos, hogy okosabb, tájékozottabb legyen nálam a másik vagy legalább egy szinten legyünk. Egy butább egyénben semmi vonzó nincs.
2015. jan. 2. 18:19
 5/22 anonim válasza:
Szerintem simán működhetne. :) Sok sikert nektek!
2015. jan. 2. 18:20
 6/22 anonim ***** válasza:
Nekem a lényeg az lenne, hogy képes legyen önállóan véleményt formálni dolgokról és tudjak vele jókat beszélgetni, ezekhez pedig nem muszáj egyetemet végezni.
2015. jan. 2. 18:22
 7/22 A kérdező kommentje:
Szerintem nem csak az ész, tudás lehet vonzó valakiben. Sőt. Nekem személy szerint fontosabb a másik lelke, érzelmi intelligenciája, törődése, figyelme, empátiája, támogatása. Csak nem tudom, hosszútávon is így marad-e, vagy változik olyankor az értékrend, fontosság, prioritás.
 8/22 anonim ***** válasza:
Tehát te vagy az okosabb, mert ő nem tanult tovább?Ha erről kérdést irsz ki, akkor lehet, hogy kissé k*vára egotista vagy. (Nem, nem egoista,egotista)
 9/22 anonim ***** válasza:
Én mindig csak nálam okosabb nökkel jöttem össze. Buta vagyok na! (De nekik nem árultam el soha!)
2015. jan. 2. 18:24
 10/22 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves utolsó előtti!

Mint ahogy olvashattad, kifejtettem a helyzetet, és egyáltalán nem azon van a hangsúly, hogy ki milyen iskolát végzett. Inkább a nyelvtudáson, helyesírási dolgokon, érdeklődési körön van a hangsúly.

2015. jan. 2. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!