Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyannal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyannal, akinél "okosabbak" vagytok?

Figyelt kérdés

Talán nem a legmegfelelőbb szót használom, de próbálom körülírni.

Nem vagyok szuper okos, egyetemre járok, angolul beszélek valamivel jobban, mint középfok, mindig is jól teljesítettem az iskolában, bár ez nem szorgalmamnak, hanem a "jó eszemnek" köszönhető. Viszonylag tájékozott, olvasott vagyok, képben vagyok fontos dolgokkal, mint a jelent, mind a múltat illetőleg, szeretem az irodalmat, kultúrát, művészeteket, inkább humán területeken mozgok otthonosan.

A fiú nálam 4 évvel idősebb, 24 éves lesz. Középiskolát végzett, nem tanult tovább, azóta is dolgozik, jelenleg egy tüzépen, előtte pedig egy gyárban. Angolul valamilyen szinten tud, élt kint Angliában, ahol hotelben dolgozott, de semmi komolyabb. Egyelőre még csak neten beszélgetünk, jövőhéten viszont találkozunk. A helyesírással is vannak gondjai, ahogy látom. Nem égbekiáltó, inkább a ragozások és vesszők terén. a baráti társasága is ez a kaliber, bár ahogy elnézem, ő a legértelmesebb közülük. Meg is kérdezte, most, hogy vizsgákra tanulok, hogy nem zavar-e, hogy okosabb vagyok-e nála. Azt mondtam, nem, mert nem ez dönti el, ki milyen ember, vannak nekem jogot hallgató ismerőseim, akik nem érnek semmit emberileg. Egyébként aranyos, érzelmes, törődő srácnak tűnik. Egyik lány ismerősöm ismeri, nála kérdezősködtem picit. Azt mondta, semmi rosszat nem tud rá mondani, aranyos, vicces, komolyabb srác, mint a legtöbb.

Mi a véleményetek egy ilyen helyzetről? Úgy gondolom, jelenleg nem lenne probléma, és bár, lehet, hogy rossz a túlságos előregondolás, de nem tudom a későbbiekben, mikor komolyabbra fordulna egy ilyen kapcsolat, működne-e. Köszönöm előre is!

2015. jan. 2. 18:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha nem ügyetlen, bamba akkor nem lehet gond szerintem.
2015. jan. 2. 18:28
 12/22 anonim ***** válasza:

Azt kérdezted, mi összejönnénk-e így valakivel, válaszoltam. Szerintem az ész jóval vonzóbb és fontosabb mint a kedvesség pl. szóval totál hidegen hagyna egy kedves de nem túl okos srác. Ha tudod, neked mi a fontosabb és hogy nem zavarna, hogy nem egy észlény a másik, akkor felesleges a kérdés, jöjjetek össze, ha nem működik, majd szakítotok...

2015. jan. 2. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:
hát azért nézd meg, a személyes találkozón milyen lesz. bár megmondom őszintén, akinél ennyire egyértelműen okosabb vagyok, azzal én nem jönnék össze. szellemi-intellektuális partnert is keresek a pasimban, nekem nem elég ha 'csak' kedves, rendes, aranyos.
2015. jan. 2. 18:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Soha, mert nem tudnám egyenrangúként kezelni sajnos. Ez egyébként nem egyetemi végzettséghez kötött, olyan segghülyék járnak oda is hogy csak na. De tény, hogy szakmunkások között több a buta. Volt nekem is egy ilyen kaliberű barátom, aranyos, kedves volt, de butus. Egyáltalán nem tudott szellemileg kielégíteni, nagyon rossz volt, sajnos így egyszerűen nem is tudtam egyenlő partnerként kezelni, sem felnézni rá. Sajnos a hozzám hasonló szinten levőket sem, mindig a nagyon-nagyon okos férfiakhoz vonzódtam. Szerencsére, utána csak ilyenekkel találkoztam, a mostani is ilyen. :) 24/N
2015. jan. 2. 18:31
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nekem nem kell nagyon-nagyon okos, legyen csak olyan, mint én.

Egyébként nekem is fontos a lelki és érzelmi síkon túl, hogy jól el tudjunk beszélgetni bármiről, akár vitatkozni is, legyen véleménye, legyenek olyan dolgok, amik mindkettőnket érdekelnek, és ne csak az összebújás, ebéd, vacsora, mozi legyen a közös program. Mindegy, ezek igazából úgyis csak pár randi után fognak kiderülni, hiába lehet megtudni viszonylag sok mindent a másikról neten, azért mégis csak elég kis szelete ez a teljes valóságnak.

2015. jan. 2. 18:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Pontosan értem, mit írsz. Nekem volt egy ilyen párom. Őt zavarta, hogy én iskolába járok, jól teljesítek, mellette lett jó munkám is. Neki meg semmi nem jött össze, mert nem értett semmihez.

Akkor, 19-20 évesen engem se zavart, de most már nem kezdenék ilyennel.

2015. jan. 2. 18:55
 17/22 A kérdező kommentje:

Ezt írta most:

Amugy parázok tőled de komolyan

Kicsit sötét vagyok hozzád képest

Nem vagy gettos mint én

Fasza iskolád lesz

Én meg csoro paraszt gyerek vagyok

Meg lesz majd még egy két dolog amit el szeretnék mondani ha majd úgy alakulnak a dolgok. Nem kell megijedni, nem olyan dolgok

Csak majd ha jó fele haladunk csak akkor szeretném elmondani.

Megkértem, fejtse ki, mit ért gettos alatt:

Az utcán nőttem fel

Mindig a spanjaimmal logtam

Dióhéjban ennyi

2015. jan. 2. 20:18
 18/22 anonim ***** válasza:
Nézd, lerí, hogy kisebbségi komplexusa van veled szemben. Később majd hallgathatod ezt. Kell ez neked?
2015. jan. 2. 20:21
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem lehet, hogy csak azért, mert még nem találkoztunk? Ha szemtől szemben találkozunk, biztos rájön, hogy én is egy tök átlagos hús-vér ember vagyok, nem valami nagy szám, és akkor megnyugszik, nem?
2015. jan. 2. 20:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom. Derítsd ki. De az nem jó jel, ha a pasinak nincs önbizalma. Így nem tudsz felnézni rá.
2015. jan. 2. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!