Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egy része szerint az összes nő válogathat a pasik között? Honnan veszik ezt?
Egy dolgot jól írtál le utolsó válaszoló.
A lehetőség megvan mindenkinek,azonban az esélyek nagyban eltérnek.Egy férfinak átlagos kinézettel 0,0000001% esélye van kb.,hogy lehessen barátnője.
Egy nőnek meg 50% min.,az esélye hogy lehet belőle valami.
Teljesen felesleges a pö*ösökkel erről vitába bonyolódni, mert mintha a falnak "mondanád" millió hasonló kérdés alá le lett írva jó pár ellenpélda mkét nem részéről, de csak le vannak pontozva, v nincs rájuk reagálva egyáltalán, v hazudnak.
Ps.; nem véletlenül a pö*ös szót használtam.
Aki érti, h miért, az nem fogja kikérni magának.
Én csak azt nem értem meg, hogy ha valaki nem tartja magát jó pasinak vagy csak átlagosnak tartja magát miért nem kezd el valamit sportolni? Ilyenkor állandóan azzal jönnek, hogy ilyen olyan a genetikám az arcom nem megnyerő csak kifogást keresnek. A sport sokat segít, szebbé teszi a testet az arcot és önbizalmat növel.
Kérdésedre válaszolva szerintem egy jó kapcsolatért mindenkinek válogatnia kéne, mert csak azért összejönni valakivel, mert most rossz, hogy egyedül vagyok, de nem fog meg az a személy elég szar. Nem tartom jó dolognak azt, hogy mindent ki kell próbálni, jobb keresni egy olyan partnert aki rendesen tetszik nekünk, akinek a külseje harmóniában van a belsejével, nem kell semmit se elsiettetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!