Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem terhes vagyok de nem teszteltem még a mensim rendszertelen,24. én kellet volna meg jönnie (kalkulátor szerint) de a mai napig semmi. Viszont ma ilyen mensi szerű görcseim vannak 1másodpercig. Nem tudom mitől mért van ez. Valaki?
Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 18:11
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? És mikor szeretkeztél utóljára?
2/7 A kérdező kommentje:
szia 20 december elején valamikor meg múlthéten de mért?
2015. jan. 1. 18:16
3/7 anonim válasza:
hát akkor lehet hogy terhes vagy csinálj tesztett
4/7 anonim válasza:
Na figyelj. Ha terhes vagy, attól nem leszel kevésbé az, hogy a homokba dugod a fejed. Ha meg nem vagy terhes, akkor feleslegesen idegesíted magad a tesztig. Az én babám nem tervezett volt, egy hétig ki voltam borulva mikor kiderült, de hidd el, nem úgy emlékszem rá mint egy katasztrófára (megtartottam, nagyon szeretjük, és minden megoldódott). Mindenkinek más az élethelyzet, más a megoldás, de az tutira nem az, hogy gondolati úton próbálod eldönteni hogy terhes vagy-e. Irány holnap reggel egy tesztért.
5/7 A kérdező kommentje:
Mért ilyenkor már ki mutassa a teszt?
2015. jan. 1. 18:21
6/7 A kérdező kommentje:
?
2015. jan. 1. 18:38
7/7 emmatibi válasza:
Általában aznap, amikor meg kellene jönnie már kimutatja a teszt, igy több mint egy héttel utána pedig szinte biztosan kimutatja. Igazából innen nehéz megmundani, hogy mitől vannak a görcsök, lehet, hogy meg fog jönni, de terhesség alatt is előfordulhat, főleg ha nem túl erősek, akkor még normális is lehet, hogy néha görcsölsz. A teszt jó ötlet, és szerintem dokit is keress fel ! Minden jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!