Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak egy része szerint az összes nő válogathat a pasik között? Honnan veszik ezt?
Hát aki igényes magára,az biztosan...
Honnan?Csak nézz körbe az utcán, vagy bárhol máshol amerre jársz.Mindenhol azt látni,hogy a lányok körül ugrálnak bőven a srácok nagy számban.
De találkoztam már több nem annyira szép lánnyal,és ők is ugyanúgy csak a leghelyesebb srácot akarták.A többinek esélyt sem adtak,és sokszor még durván is elutasítottak vagy szimplán leléptek szó nélkül.
Franc tudja, hogy mi az igazság, de erről olvastam egyszer egy cikket.
Egy nő sokkal könnyebben talál magának partnert például testi kapcsolathoz.
Egy ismerkedés során mindig a nő diktál tudat alatt.
Lehet a pasinak jó dumája vagy gazdag, végén mindig a nő dönt.
Lehetek én akármilyen jószívű vagy kedves ha a nők átnéznek rajtam. Egy nőnek az kell, hogy a férfi izgalmas és kihívás legyen. A végén meg sírás a történet befejezése.
Itt nem a válogatásról van szó, hogy minden nő ilyen, egyszerűen a nőknek több lehetőség adódik a téren, hogy válasszanak.
Csináltam próbaképp 2 fake női profilt. Egyik kitöltetlen másikhoz összeloptam egy szolid képet.
Első, arctalan, kitöltetlen profilon 2hónap után volt 25 új levél, amelyiknek volt arcképe, azon meg 300 új levél.
Ezek után nem akarom elhinni, hogy a nő nem talál magának párt.
Valóban vannak olyanok akik mindenkihez odamennek és bepróbálkoznak.
Nekik mindegy, csak jöjjön össze valami ezzel is önbizalmukat növelik.
Több ilyen sikeres akció után már egyszerűen ezt érzik a legbiztosabbnak, hogy mindenkit megszólítani és egy csak rákap a dologra.
Utána jön az általánosítás.
Ebben tökéletesen igazad van.
Sajnos itt mi férfiak rontjuk el ezt a dolgot.
Sokan azt hiszik, hogy tényleg ha nagykanállal merít akkor fogni is fog valamit. Bocsi a hasonlatért. :)
Valóban bennmaradhat valaki a merítőben, de az nem hinném, hogy az akit akart.
Számomra vannak dolgok amik fontosak egy nőben és ha most én emiatt nem akarok minden nővel összejönni az bűn, akkor bűnös vagyok.
Soha nem voltam híve ennek az összevissza válogatás nélküli párkeresésében, pedig a haverok mindig mondták, hogy csak úgy hajtsak rá valakire. De ha nem érdekel akkor meg minek?
Amit meg nem értek a nőkben, hogy én nem az az elején letámadom és most csók és taperolás legyen, hanem ismerkedni akarok.
Ezzel csak fatökűnek látszok és sok nőnek nincs kedve megvárni amíg megnyílok.
Nem tudom, hogy mennyire illik vagy sem válaszban kérdést feltenni, de ha te nő vagy áruld el nekem légyszíves, hogy mi az ami neked kell egy férfiben?
Mi az ami neked fontos egy randin? Hogyan képzeled el az első randit?
Privátban is írhatsz. Nyugi nem vagyok pszichopata.
Érzem azt, hogy egy normális nő vagy és kíváncsi vagyok te tapasztalataidra.
Más lány vagy nő is írhat nyugodtan :)
Mi fontos egy férfiban? Legyen határozott és legyenek saját elképzelései az életéről, hogy mit szeretne, kit szeretne maga mellé és lépjen, ha szeretne valamit. Ne játszmázzon, ne játssza meg magát, ne taktikázzon, tegye azt, amit szeretne, később úgyis kiderül minden.
Randin is az a lényeg, hogy legyen önmaga, de persze nem árt, ha mondjuk mellé udvarias is mondjuk és azért van ott, mert a másikat akarja megismerni, nem csak strigulázni az alkalmat, hogy ez is megvolt, lépjünk tovább erre vagy arra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!