Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan telik egy menő csaj napja?
Kérdező te hány éves vagy 14?Most komoly ez a válasz?
Tini koromba mondhatni a "menő" lányok táborát erősítettem.De akkor se értem ezt a kérdést.Maximum annyi előnyöm támadt belőle hogy több emberrel tudtam barátkozni sok volt körülöttem az olyan ember akik " a barátaim voltak" ,de amikor segítségre lett volna szükségem hirtelen senkire nem számíthattam.
Nálunk még a myvip volt a "menő" aztán a képeim alatt nem győztem olvasni a sok nyalást amit irkáltak alá,hogy lássa mindenki mi húúúú de jóba vagyunk.
1. Felkelek
2. Egész nap menő vok
3. Lefekszek
Xddddddd
Felkelés
Dugás
Suli
Dugás
Különóra
Dugás
Lefekvés
Dugás
elmegy konditerembe szelfizni magát, majd körmöshöz,fodrászhoz és közben megosztja ezeket fb-on,instagrammon,utána ebédel a csajokkal valami menő helyen,egy kávé a starbucks-ban,ezeket is kiposztolja,este pedig vacsorázni megy egy pasival,amit szintén posztol
utána csücsörít pizsamában és kisminkelve és szelfiket,csókokat küld mindenféle hapsinak üzenetben :)
Menőnek születni kell XD
Most komolyra fordítva a szót: attól lesz valaki menő ha megkedvelnek azok a srácok akik menőnek számítanak a suliban (helyesek, szépek, jófejek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!