Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan telik egy menő csaj napja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan telik egy menő csaj napja?

Figyelt kérdés

2014. dec. 31. 21:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező te hány éves vagy 14?Most komoly ez a válasz?

Tini koromba mondhatni a "menő" lányok táborát erősítettem.De akkor se értem ezt a kérdést.Maximum annyi előnyöm támadt belőle hogy több emberrel tudtam barátkozni sok volt körülöttem az olyan ember akik " a barátaim voltak" ,de amikor segítségre lett volna szükségem hirtelen senkire nem számíthattam.

Nálunk még a myvip volt a "menő" aztán a képeim alatt nem győztem olvasni a sok nyalást amit irkáltak alá,hogy lássa mindenki mi húúúú de jóba vagyunk.

2015. jan. 3. 15:58
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Elég sok ilyen amerikai liba van,filmekbe láthatsz hasonlót:Felkel reggel a luxusházukban,a 30 nméteres szobájában,a pihepuha franciágyában.Nyújtózkodik,fürdik,smink,haj,ruha.Lemegy reggelizni a szintén pazar kinézetű konyhába a mosolygós anyukához,és a vidám kedvű apukához.A barátja a ház előtt várja,csók,ölelés.Bemegy a suliba,ahol a folyosón lépdelve mindenki köszön neki,a legjobb barátnőivel(általában 2,3)a mosdóban pletyiznek.
2015. jan. 4. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Menőzéssel. Gondolom én.
2015. jan. 13. 22:53
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

1. Felkelek

2. Egész nap menő vok

3. Lefekszek

Xddddddd

2015. febr. 7. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

Felkelés

Dugás

Suli

Dugás

Különóra

Dugás

Lefekvés

Dugás

2015. febr. 23. 17:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Gyorsan
2015. febr. 23. 17:59
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

elmegy konditerembe szelfizni magát, majd körmöshöz,fodrászhoz és közben megosztja ezeket fb-on,instagrammon,utána ebédel a csajokkal valami menő helyen,egy kávé a starbucks-ban,ezeket is kiposztolja,este pedig vacsorázni megy egy pasival,amit szintén posztol

utána csücsörít pizsamában és kisminkelve és szelfiket,csókokat küld mindenféle hapsinak üzenetben :)

2015. febr. 23. 18:42
 18/18 anonim válasza:
60%

Menőnek születni kell XD

Most komolyra fordítva a szót: attól lesz valaki menő ha megkedvelnek azok a srácok akik menőnek számítanak a suliban (helyesek, szépek, jófejek).

2015. febr. 24. 07:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!