Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha itt majdnem minden csaj azt mondja, a kicsit izmosak jönnek be neki, miért mégis a kigyúrt test a menő?
Általában itt a kérdéseknél rengeteg lány írja azt hogy nem kell kigyúrt test, nekik a kevesebb izom jön be. Oké. De mégis a net tele van olyan képekkel hogy a csávónak dinnye méretű mellizmai vannak és mindenki arra folyatja a nyálát. Miért? Rettenetesen érzem magam az alig látható mellizmaimmal, legszívesebben mindig nagykabátban járnék :S
Egyébként miért elfogadott azt mondani hogy valakinek a kevesebb izom tetszik? Úgy értem, ha valaki azt mondja a kigyúrt jön be neki, egyből le van oltva hogy milyen bunkó meg csak a külső számít meg akármi, pedig a "kevesebb izom tetszik" ugyanolyan bántó lehet annak akinek kigyúrt teste van. Ez miért van így?
1% jelen!
Bocsánat, de nem tudom megítélni, mert nekem nem az izmos, kigyúrt fiúk tetszenek. Sőt. Általában rájuk sem nézek, engem valahogy tényleg taszítanak. Aztán ki tudja...? Lehet, hogy végül a sors fintoraként egy ilyen srácba szeretek bele, de egyelőre lehetetlennek tartom.
Amúgy az én környezetemben nem az ilyen test az etalon. Szóval érdemileg tényleg nem nagyon tudok hozzászólni a miértekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!