Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok egy lányról akin latex leggings van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 15:53
12/23 anonim válasza:
16.54. Nem érted a lényeget. Amint egy csaj elkezd leggingst hordani, rögtön olyan lesz, mint az összes többi, mert egy bizonyos divatot követnek ezzel. A farmer teljesen más tészta, a farmerhoz rengeteg stílus passzol. A leggingst leginkább felveszik, vesznek hozzá egy magassarkút, plusz egy hosszabb fazonú felsőt, felcsatolnak egy vastag övet és kész is az ultradivatos szett. Másik megoldás a leggings+miniszoknya. Ezek a csajok baromira egyformák, mert általában egy bizonyos karegória hordja ezeket, és követik folyton az általános tini divatot. Egy farmer teljesen más, lehetsz benne ultranőies, sportos, vagányabb, lazább, szuperszexisebb, stb. rengetegféleképpen lehet felöltözni egy farmerral. Nekem pedig ez tetszik egy lányban, hogy nem követi azt amit a többi 99% igen, megtartja a saját stílusát, és nem váltogatja az aktuális divatnak megfelelően, és tud szuperszexi lenni, tud sportos lenni, tud vagány lenni, laza lenni, ultranőies lenni, stb. Bocsi, de nekem a leggingses csajok nem jönnek be, de nem a leggings miatt, hanem a stílusuk miatt. Meguntam, meg amúgysem jöttek be azok a fajta csajok.
14/23 anonim válasza:
Mivel a kérdés a fiúkhoz szólt....
15/23 anonim válasza:
azt, hogy miert nincs meg benne a F@*szom
17/23 anonim válasza:
Imádom! Nagyon jól néz ki! Remélem nekeis van!
18/23 A kérdező kommentje:
igen most vettem egyet :)
2010. febr. 13. 02:08
19/23 anonim válasza:
szolnokon és környékén szinte senki nem jár latexban.
de a 14-15 évesek engem is már nagyon untatnak,mert alkatra,arcra,stílusra mind ugyanolyanok :/
20/23 anonim válasza:
Szép :P
A kérdezőnek meg remélem rendszeresen hordod is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!