Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak miért nem tudnak férfi módjára viselkedni?
Itt rinyálnak és az összes nőt egy kalap alá veszik. Holott ha a felszínes r*bancoknál próbálkoznak nem tudom mégis mit várnak. Igen, nekik az számít, hogy milyen autó és ház van. Aztán a másik amikor sajnáltatják magukat, hogy milyen rondák és emiatt örök magányra vannak ítéltetve. Másik kedvenc amikor lek*rvázzák az összes nőt. Főleg akkor ha nekik nem jut belőle.
Való életben is végignézek a "férfiakon"...siralmas a felhozatal és a hozzáállásuk. Inkább élném le egyedül az életem, minthogy összeálljak az ilyenekkel.
1. szilveszter napján világbajnok kérdés. másnapra lesz vagy 100 komment!
2. egy hülye ri*banc vagy!
3. három, te leszel a párom (ez persze csak vicc!)
4. te ugyanúgy sírsz az oldalon mint azok akiket siralmasnak nevezel. te mennyivel vagy különb?
5. ha nem tetszik akkor ba*szol egyedül kiscsillag ;)
:D
1. Még úgysem volt ilyen sok válasz egy kérdésemnél se, jöhet a 100! :D
2. :O ejnye! miért lennék r*banc? :D kifejtheted, hogy miből gondolod ezt, kíváncsi vagyok.
3. Csak szeretnéd. :D
4. Mondtam már, hogy nem sírok, tanulj meg olvasni.
5. A fenébe. :( újból összetörtem....
"Hmm, lehet kiírok majd egy kérdést, hogy bmw-sekkel ismerkednék."
Ugyan minek? Itt a Szilveszter, este mész inni a többi férfigyűlölő barátnőiddel, körbeokádjátok a gyűlölködéseitekkel bedöglesztve az egész bulit, önvigasztalásból meg majd összemelegedsz valami taplógomba alfahímmel, aki holnap már a nevedet is elfelejti. Sok sikert, induljon jól a következő éved!
Jókat röhögök, hát ezért érdemes egy ilyen kérdést kiírni. :D
Nem járok ilyen helyekre, amúgyis mindenki részeg.
Viszont a neved sok mindent elárul rólad, úgyhogy nem lep meg, hogy rögtön ezt az elméletet sütöd rám, gondolom minden lányról ezt képzeled. Az általánosítás nagymestere!
1. Silány igényeid vannak humor terén, ha néhány GYK-s hozzászólástól totál begerjedsz.
2. Ittasan legalább őszinték lennének hozzád a macsóid, úgyis mindig azon sírdogáltok, hogy folyton hazudozunk nektek.
3. Dehogy mindről. Csupán a farokra kiéhezett, fröcsögő, egyedülálló boszorkányokról.
Különben nem lep meg az ámokfutásod, a GYK-ra író, kapcsolatban lévő hölgyek fényévekkel értelmesebbek, racionálisabb felfogásúak a hozzád hasonló megkeseredett, savanyú, megtört szukáknál. Többükkel sikerült komolyabb privát, ill. e-mail levelezést lefolytatni. Teljesen más a világnézetük, a szemléletmódjuk a kétségbeesett, magányos pіcsákéhoz képest. Elég is volt ennyit elpazarolni a drága időmből erre a kérdésre, a továbbiakban kellemes durrogást, és sikerekben gazdag remeteéletet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!