Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai férfiak miért nem tudnak férfi módjára viselkedni?
Itt rinyálnak és az összes nőt egy kalap alá veszik. Holott ha a felszínes r*bancoknál próbálkoznak nem tudom mégis mit várnak. Igen, nekik az számít, hogy milyen autó és ház van. Aztán a másik amikor sajnáltatják magukat, hogy milyen rondák és emiatt örök magányra vannak ítéltetve. Másik kedvenc amikor lek*rvázzák az összes nőt. Főleg akkor ha nekik nem jut belőle.
Való életben is végignézek a "férfiakon"...siralmas a felhozatal és a hozzáállásuk. Inkább élném le egyedül az életem, minthogy összeálljak az ilyenekkel.
Azt meghagyom neked, te vagy az, aki itt sír, h a "mai férfiak"...
Nem veszed észre magad???
Hmm, lehet kiírok majd egy kérdést, hogy bmw-sekkel ismerkednék. Köszi az ötletet! :* hahaa...
Egy-két mondatodon elmosolyogtam. :D Én már nem egy emberrel találkoztam innen, és képzeld tudtunk beszélgetni, sőt volt amelyikből kapcsolat is lett.
Kezdjük azzal, hogy mi a nő és mi a férfi pontosan?
Kedves kérdező, ezeket kérlek válaszold meg nekem legjobb tudásod szerint.
Mitől nő a nő? Mitől férfi a férfi?
Te nő vagy? Ha igen miből gondolod ezt, ha nem akkor meg miért nem?
Sok tévhit és megannyi fals illúzió épült az idők során amit rámondanak egyik vagy másik nemre.
Vannak persze normák amiket azért be kell tartani, de ezek már más kérdés.
Köszönöm szépen, hogy elolvastad hozzászólásomat és külön köszönöm, ha válaszolsz is kérdéseimre.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!