Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » FÉRFIAK! Onnan lehet tudni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FÉRFIAK! Onnan lehet tudni, hogy meg akarja kérni a kezem, hogy elkezd nagyon furán viselkedni?

Figyelt kérdés

Köztünk rég felmerülő téma ez az esküvősdi.

Amit róla tudni kell, az az, hogy nagyon fineszes, és sokszosz provokál bizonyos viselkedési formkkal, csakhogy líssa hogyan reagálok..

Nos nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk ebből, hogy ő így, meg úgy meg szabadság és hülyeségek, én meg aztmndam, hogy én így is szeretlek.

Ma meg szeremet vallott, nagyon szépen bánt velem. Nem nagyon szeret járkálni sehova, de szombaton, életünkbe először 4 év után vacsorázni visz!

Én úgy sejtem hogy ez lenne a karácsony ajándékom...

Szerintetek képzelődöm? Lehetséges?

2013. dec. 16. 22:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
vagy a szeretője ajándéka és azért furcsa, emrt ki akar rakni...
2013. dec. 16. 22:52
 2/21 anonim ***** válasza:

akár

de

ne

éld bele magad!

2013. dec. 16. 22:52
 3/21 A kérdező kommentje:

*Amit róla tudni kell, az az, hogy nagyon fineszes, és sokszor provokál bizonyos viselkedési formákkal, csakhogy lássa hogyan reagálok..

Nos nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk ebből, hogy ő így, meg úgy meg szabadság és hülyeségek, én meg azt mondtam, hogy én így is szeretlek.

->bocsánat, késő van:)

2013. dec. 16. 22:53
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
ez nem feltétlen ok ara hogy megkérje a kezed lehet csak szimplán a veszekedés miatt ezzel szeretne kiengesztelni :)
 5/21 ASOT ***** válasza:
ahogy 2-es írja, ne éld bele magad!
 6/21 A kérdező kommentje:
Én próbálom nem beleélni magam, de olyan nehéz, mert ennyire furán azért még soha sem viselkedett... és ez a gondolat nem hagy nyugodni...
2013. dec. 16. 22:55
 7/21 A kérdező kommentje:

Mondjuk nem haragudnék meg, és nem bántana ha nem az lennne majd, csak megől a kíváncsiság...

Ezek amolyan utaló jelek lehetnek?

2013. dec. 16. 22:56
 8/21 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mi lett végül. :)
2013. dec. 16. 22:56
 9/21 anonim ***** válasza:

De izgi. Leírnád majd ide, hogy megkérte-e a kezed vagy sem?

Egyébként tényleg próbáld nem beleélni magad, a férfiak ált. szeretnek ezzel meglepetést okozni, lehet csak tényleg a veszekedés miatt hívott el vacsizni. De azért drukkolok.

2013. dec. 16. 22:58
 10/21 A kérdező kommentje:

ma 22:56

Oké:):):)

Jajj csak bírjam ki addig... hisz még csak hétfő van...:P

2013. dec. 16. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!