Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy és hol töltitek a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Mindenkitől csak azt hallom,hogy buli,buli meg buli.Ezt már annyira unom.Magát a "buli" szót sem szeretem.Barátnőm is otthon lesz a szüleivel,jó lenne vele együtt eltölteni a szilvesztert,de mivel 200 kmre lakik,így azt tervezzük hogy fent leszünk egész éjszaka facebookon és skypeon.Vettem pezsgőt,holnap veszek tűzijátékot és anyum süt majd sütit.Majd DVDzek és beszélgetek a barátnőmmel.Nem járok amúgy bulizni.Sajnos nekem így alakul a szilveszter,de akkor lennék igazán boldog ha holnap mellettem lenne a barátnőm.Engem már csak ő érdekel.A téli szünetbe is átalszom az egész napot.Néha úgy vagyok hogy már semmi nem érdekel.16/f2014. dec. 30. 19:35
11/19 anonim válasza:
Itthon leszek,és mivel vizsgaidőszak van egyetemen,így holnap is tanulni fogok egész nap a szobámban kb.,ennyi.
23/F
12/19 anonim válasza:
Itthon filmezek a barátnőmmel.
13/19 Buford Tannen válasza:
Unokatesómnál 2 személyes buli lesz xD
14/19 bigshow válasza:
Ausztriában párommal kettesben :)
15/19 anonim válasza:
egyáltalán ne aggódj azon, hogy nem mész "bulizni" (én is gyűlölöm ezt a szót, és egyébként sem arról kellene szólnia ennek a napnak, hogy a sok idióta között részegre issza magát az ember, aztán a mínusz 10 fokban megfagy az utcán...), legyél boldog azzal, hogy otthon leszel nyugalomban a szeretteiddel, ott van a barátnőd (még ha csak virtuálisan is) és lesz kinek boldog új éve kívánnod :) 20/L
17/19 anonim válasza:
Itthon leszek, valószínűleg gyakorizom..más tervem nincs.
17/L
18/19 anonim válasza:
Egyedül vagyok, 34/f
Testvérem az egyetlen hozzátartozóm a pszichiátriàn van :(
Gondoloodom rajta hogy elmegyek a kocsmába leiszom magam, de barátok nélkül szánalmas lenne. Nem tudom mit tegyek nagyon magam alatt vagyok.
19/19 anonim válasza:
Egyedül vagyok, 34/f
Testvérem az egyetlen hozzátartozóm a pszichiátriàn van :(
Gondoloodom rajta hogy elmegyek a kocsmába leiszom magam, de barátok nélkül szánalmas lenne. Nem tudom mit tegyek nagyon magam alatt vagyok.
Kérdezō, te nagyon szerencsés vagy csak nem Tudsz róla. Anyuci, barátnō...nem elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!