Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jutottunk ide?
Megszólják azokat a nőket, akik nem szőrtelenítenek mindenhol, nincs beszárítva a hajuk, nem költenek drága ruhákra, nem hordanak 15 centis magassarkút. Legalábbis a média ezt teszi.
És a férfiakat akkor szólják meg, ha mindenhol szőrtelenítenek, ha szoliba járnak, vagy kozmetikushoz. Ha nem töltik a fél életüket az edzőteremben.
Miért kell ekkora elvárásokat támasztanunk egymásnak? Így senki sincs megelégedve magával teljes mértékben, nem találunk párt magunknak, felesleges dolgokra szórjuk a pénzt.
Nem értem, tényleg nem...
Megértem az aggodalmadat kedves kérdező.
Meglepődnél, hogy hány férfi nem ezeket rakja előtérbe.
Számomra sem ezek a fontosak.
Ezt csak a nők beszélik be maguknak és pár idióta pasi hangoztatja, hogy ez az ami kell egy férfinek, holott közel sem.
A másik dolog ha nem vagy tucat akkor meg kirekesztenek.
Ilyen a világ, elkorcsosult.
Ha valaki sikeres a másik nemnél attól, hogy mi is olyanokká válunk még nem biztos, hogy sikerünk lesz.
legyen ilyen lábatok. nagyon szexi
én szőrtelenítek, nem bírom magamon a szőrt, undorító és gusztustalan, egyszer hagytam nőni, de pfuj....
de szoliba nem járok, csak a napra megyek ki, kivéve ha nagyon meleg van és nagy az UV
kozmetikushoz pedig szívesen elmennék, rám férne a sok mitesszer és pattanás-képződmény eltávolítása
ja és erre:
" És a férfiakat akkor szólják meg, ha mindenhol szőrtelenítenek, ...."
ez a válaszom: szerinted ez maradjon szőrös? hát nem undorító szőrösen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__64..
bár a melegeknek szól a kérdés, de sztem ez akkor is gusztustalan szőrösen, ezért ezt nem kell megszólni, hogy ha mentesíti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!