Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem hogy mi férfiak vagyunk a hibásak amiért ide jutottunk a nőkkel, de mi a megoldás?
Abbahagyod a sírást és keresel egy értelmes lányt, aki nem felszínes.
Oszt jónapot.
Sőt, utána a legbunkóbb pasit találják meg maguknak. Egy sajnos teljes gőzzel szerető barátom is rendszeresen kikosarazzák, sok a jóból. De egyrészt nem mindenki ilyen. Másrészt ennek ellenére minden flegma lány is vágyik a szeretetre, és áttudja értékelni (többnyire, nem mind) az értékrendjét egy fontos kapcsolata miatt.
És hogy mit lehet tenni? Szerintem kitartóan foglalkozz magaddal és tartsd meg az egyéniséged.
Ha kedves maradsz velük de egyáltalán nem figyelsz oda ha flegmáznak és megjátsszák magukat a barátnők előtt, és közben van benned valami ami felkelti a figyelmüket, kirángathatod ebből az őrületből. Sajnos már nem működik egyenesen, muszáj sakkozni, de lehet jól játszani majd korrekt maradni;)
Lehet, hogy a te elvárásaid is nagyok. Nem hiszem, hogy csak egyszerű szende szűzkislányoknál próbálkozol, sőt...Szerintem te is a legkihívóbb rib*ket találod be, szóval ne csodálkozz!
Hidd el, van aki nem felszínes, csak talán észre sem veszed ezeket a lányokat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!