Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lettem egy olyan sráctól, akit lehet már sosem látok. Mi lenne a legjobb megoldás?
Találkoztam egy olasz sráccal, akivel lefeküdtünk és nemrég kiderült, hogy terhes vagyok.
18 vagyok, 2 hét múlva leszek 19.
összeszedni egy másik balekot gyorsan és ráfogni hogy tőle van.
Vagy, fekete hajfesték, turbószolárium, B.A.Z.megye akcentus, sárga-piros szoknya és irány az önkori.
Vállald a felelősséget!
Kérd a családod segítségét, ha pedig megszületett, keress munkát és neveld fel. Ez ilyen...
Egyébiránt megpróbálhatod valahogy felvenni vele a kapcsolatot, ha legalább a nevét tudod...
(ezért nem kéne felelőtlenül össze-vissza szexelni mindenkivel...)
Védekeztetek, és úgy sikerült be, vagy csak annyi eszed volt, hogy egy félidegennel lefeküdj védekezés nélkül?
Egyébként nem dönthetünk helyetted. Sem az abortuszt, sem a gyereket nem nekünk kell vállalni, így könnyű lenne pofázni.
Gondold át, hogy milyenek az anyagi lehetőségeid, van-e, aki támogatna, fel tudnád-e dolgozni az abortuszt stb.
Mindenféleképpen tartsd meg!!
De ez csak az én véleményem. Az abortusznál az is jobb,ha örökbe adod. Legalább nem ölöd meg a gyermekedet. Hiába akkora még mint egy rizsszem,a tied. Benned él.
Gondolj bele,hogy más az életét adná,hogy gyereke lehessen,de nem lehet. Az ilyen párokon segíthetsz ha örökbe adod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!