Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetekben, mi lenne a legjobb megoldás, a balesetek elkerülése érdekében?
Sziasztok!
Egyre több olyan kérdést látok,amiben arról van szó,hogy adott két fiatal pár,akik szexelni szeretnének egymással,viszont otthon élnek a szüleikkel,és azért panaszkodnak,mert valaki kopogás nélkül rájuk nyit(anyuci,apuci,kis tesó).
De zárat nem képesek tenni/tetetni az ajtóra,mert hát mégis hogy képzelik hogy benyitnak,nehogy már ők tetessenek zárat az ajtóra,vagy zárják kulcsra az ajtót!
Szerintem a szex csak két emberre tartozik,tehát ha én
hazaviszem a barátnőmet,és eldöntöm hogy szexelni akarok,mert már elég nagy vagyok hozzá,akkor szerintem ahhoz is elég nagy vagyok,hogy fordítsak a kulcson egyet,vagy vegyek egy 400 forintos zárat,nem?
Ha egy lakásban több személy él együtt,akkor erre azért meg van az esély,nem?
ma 14:40
ez esetben a szülők tényleg nagy parasztok,de én arra gondolok,h nincs megtiltva,és erre "minek zár,kopogjon!"
De a vita helyett,nem egyszerűbb felszerelni?
Istenem!
Persze az alap! Van akinek nem? :O :(
Ha minket fiatalokat zavar akkor mi változtatunk rajta nem az idősebbet csesztetjük. Ennyit meg is kell h tegyenek magukért!
De sok fiatal úgy viselkedik mint egy kiskirály..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!