Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rájöttem hogy mi férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem hogy mi férfiak vagyunk a hibásak amiért ide jutottunk a nőkkel, de mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Lehetetlen velük ismerkedni mert flegmáznak, elvárásaik irreálisak a magyar valósághoz képest, iszonyat felszínesek, ez történik ha túl sok figyelmet, rajongást kapnak, és lassan egy generáció így fog felnőni, már 13 éves lányok kihívóan öltözködnek és kapják a bókokat ész nélkül, de az idősebb korosztálybeli nők, úgy kb 40-ig bezárólag is túlzottan el vannak halmozva, ezek a tények. De mit tudnánk tenni?

2014. dec. 4. 16:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Valamelyik hasonló kérdéshez írtam:

Tudom, nem ez volt a kérdés, de azért nem kellene általánosítani. Nem minden lánynak/nőnek irreálisan magasak az elvárásai (amiből egyébként bőven van példa a fiúknál is), a másik meg az, hogy "nem hajlandóak ismerkedni". Nyilván vannak, akikre ez igaz, de megint csak nem kéne egy kalap alá venni az egész nemet. Ha meglátsz az utcán egy lányt/nőt, egyből erre gondolsz? Lehet, hogy neki lehetősége se lett volna ismerkedni, mert nem is kezdeményeztek nála... Meg vannak azok, akik azért panaszkodnak, hogy nem néz rájuk senki... ennek kismillió oka lehet. Lehet, hogy barátja van, tetszik neki valaki, leszbikus, most tört össze a szíve és még nem tette túl magát rajta, vagy még rengeteg olyan ok, ami nem is a fiúkhoz kapcsolódik. Mondjuk siet, máshol jár az agya, stb...

Tudom, eltértem az eredeti kérdéstől, de engem meg az idegesít már nagyon, hogy a férfiak az egész női nemre úgy tekintenek, mint amit a kérdező is írt. És lehet, hogy pont ezért nem fognak párt találni maguknak, mert pont a normális lányoknál nem próbálkoznak, akiknek nincsenek magas elvárásaik, és esetleg még ők is ismerkednének. Félreértés ne essék, normális lány alatt nem a csúnya/átlagosokra gondolok. Bármilyen hihetetlen, én ismerek több kifejezetten szép lányt is, akiknek nem a külső a fontos, és nincsenek nagy elvárásaik. Baromság, hogy az átlagos lányoknak is hatalmas elvárásaik lennének... tényleg vannak ilyenek, de szerencsére nem ők vannak többségben. Ezt csak a fiúk találták ki, akik mittudomén' 5 lánnyal beszéltek, közülük mind ilyen volt. De lehet, hogy ha másik 5-tel beszéltek volna, más lenne a tapasztalatuk.

Na, lehet lepontozni.

2014. dec. 4. 18:20
 12/13 GipszI ***** válasza:
Utolsó: Akkor szólj az ismerőseidnek, hogy ők is jönnenek gyk-ra meggyőzni a kételkedőket... Ki tudja, lehet hogy még párt is találnak maguknak :D
2014. dec. 5. 09:08
 13/13 anonim válasza:
A Disney hercegnős mesék a hibásak. :D
2014. dec. 7. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!