Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néger fiúkhoz jobban vonzódnak a mai tini lányok mint a magyarokhoz? Akár ha csak szexről van szó.
Kit érdekel,hogy mit ért el.
Nem tett semmi jót az emberiségnek,nincs világbéke,takarodjon innen az AIDS-os fszfej.
Azt utálok akit akarok,az egyik barom,itt engem utál,a fehér embert,akkor én is azt utálom akit akarok.
Az is rasszista aki a fehér embert utálja,szóval kuss.
White Power.
Te jó ég mennyi kisp*csű, kisebbrendűségi érzésű ember van itt :-D
Én már voltam feketével és nem a nagy pénisze miatt, egyszerűen kíváncsi voltam, volt rá lehetőségem és kipróbáltam ennyi. Életem egyik legjobb élménye volt és nem a farka miatt hanem mert van bennük valami és ösztönösen tudják használni.
Javaslom a sok bunkó rasszistának hogy white powerezés meg ilyesmi helyett inkább gyakorolja a szexet jobban járnátok :-)
#32 Miert te mit tettel az emberisegnek? :DDD szivod itt mas elol a levegot
#33nal meg ott az igazsag!!:d
Nekem nem jönnek be, és a környezetemben élő lányoknak se. (rasszisták vagyunk)
20/L
Eléggé sok rasszista ember van az oldalon!Szerintem nem kéne általánósítani ,hogy ez milyen az milyen.
Fiú vagyok.
Ja és szerintem a honfoglalás óta nem volt fajkeverés?Szerinted te tisztavérű magyar vagy?Csalódnod kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!