Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néger fiúkhoz jobban vonzódnak a mai tini lányok mint a magyarokhoz? Akár ha csak szexről van szó.
Figyelt kérdés
Többször láttam, ha 17 körüli néger srác van valahol akkor körbeveszik őket szép fiatal lányok.2014. dec. 28. 22:51
11/39 anonim válasza:
Erdekes ezt a nagy szerszam dolgot csak azoktol lehet hallani, akik pasik, vagy lanyok, de nem szeretik oket :):))
12/39 anonim válasza:
A multikulti jóvoltából a fekák brutális előnyt kaptak. Meg az arabok is.
13/39 anonim válasza:
Nekem sem jönnek be különösebben. Nagyon ritka amikor azt mondom egy színes bőrűre, hogy helyes. Sőt, szint nincs is ilyen. :)
18/l
14/39 anonim válasza:
Jaguar, tényleg igaz a 2 kezem megtudom számolni hány néger ism. van, de nem panaszkodnak :D
ez érdekes :D
15/39 A kérdező kommentje:
nemet, kort irjatok légyszi, félreértés elkerülése végett :)
2014. dec. 28. 23:00
17/39 anonim válasza:
Hogy rohadnának meg! Ocsmányabb kinézetük van,mint egy rosszéletű sittes cigánynak...
19/39 anonim válasza:
Én elhiszem mint mondtam nálunk alig látni feketéket de ne a farokméretre fogjuk könyörgöm. Ezen az alapon szegény én a barna hajammal mert a szőkéknek mennyivel jobb hiszen a baywatch pamela anderson-ja miatt mindenki őket akarja. (kisarkított hasonlat) Lehet hogy nekik több csaj jut de kétlem hogy bárki úgy szelektálna hogy jé ez kínai ennek kicsi juj az feka annak alkarnyi akkor csak vele fogok. Legyünk reálisak.
20/39 anonim válasza:
Nekem bejönnek a fekete pasik *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!