Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan én vagyok a hülye és ez kell a lányoknak?
ez 15 éves...
és komolyan ez jön be a csajoknak? tisztelet a kivételnek
gyalázat...
17/F
Fúj :S
(Igaz, a lány túlzás, mert 26 éves vagyok... de akkor is)
Hát, nekem aztán biztos nem kell ilyen!!
Sosem jönnének be nekem ilyenek! 15L
Mármint, hogy ez a srác? Hát 15 évesen még nem nagyon számítanak olyanok, mint egzisztencia, odafigyelés, megbízhatóság, stb. stb. Majd egy 10 év múlva ha nincs elég esze, megnézheti magát. Abból meg nem mindenki tud megélni, hogy hülye pofát vág a telefonba és állandóan gyúrja magát.
26/f
"Ez jön be a lányoknak?" Mi?
A jóképűség?
A jól öltözöttség?
A nagydumásság?
Mi a baj vele?
21/F
#5 te ezeket látod benne?
én azt látom hogy veri magát a semmire
Nem ez, hanem ő. Nekem sem szimpatikus, minden esetre ha beszélsz róla, sőt ország-világ előtt kiírsz róla egy kérdést, legalább annyi tiszteletet adj meg neki, hogy a névmást eltalálod.
Egyébként ez a stílus a 12-15 éves korosztálynak tetszik, azért 17 évesen már komolyabbak mind a fiúk, mind a lányok, kezdik ezeket kinőni.
19/L
6:
De nem az számít, hogy te mit látsz rajta. Még csak az sem hogy én mit látok rajta. Hanem hogy a 13-15 éves lányok, akiket ő megcéloz, azok mit látnak benne. Csak ez számít. Ha sikeres a lányoknál, akkor igen, valamit jól csinál, valamire ráérzett. És ilyen szempontból csak a sikerek számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!