Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki jobban szeretne férfi lenni? Az élet minden területére gondolok.
Én lennék, pont azon dolgok miatt, amiket a kérdező leírt. Nehéz nőnek lenni, sosem fognak egyenrangúként kezelni a férfiakkal, munkavállalásnál hátrány ha nő valaki (pl nővérem fesztiválokon dolgozik nyaranta, ugyanazokat a fizikai melókat csinálja mint a vele egyidős pasik, és mégis ők 50ezerrel többet kaptak idén nyáron:)), vezető pozícióban nem is nagyon gondolkozhatunk, be vagyunk skatulyázva a buta, másodhegedűs szerepbe, kitörésre ritkán van lehetőség. Emellett ott a havimami, a férfiak el sem tudják képzelni, milyen csudálatos a hónap 31 napjában 5-6 napot azzal eltölteni, hogy ömlik belőled a vér, reméled hogy nem ázol át, és hogy van nálad cataflam mert ha nincs, belepusztulsz a görcsökbe.
Aztán ott van az állandó félelem, hogy sötétedés után egyedül császkálni nem életbiztosítás, hát még ha kihalt helyen közlekedsz (én speciel ilyen helyen lakom).
Hm lássuk csak, ha a gyerekvállalásnál járunk, baromi jó hogy a nők szenvednek hónapokon keresztül a baba kihordásával majd megszülésével (viccesek azok a kísérletek, ahol pasik próbálják túlélni a vajúdás fájdalmait, és egy dokura kimondottan emlékszem, amiben egy pasi sem tudta végigvászelni:). A gyerek születése után meg persze még a pasiknak áll feljebb (akinek nem inge..) amiért a nő teste megváltozott.:)
Ha a szexuális együttléteket nézzük, az még mindig megbocsáthatóbb, ha egy pasi csalja meg a nőjét, mint fordítva. Ugyanígy, minél több nőt fektet meg az ominózus pasi, annál menőbb, a nő viszont minél több pasival van együtt, annál nagyobb ribizli.
Sok férfi még mindig abban a hitben él, hogy a nőnek az a dolga, hogy 0-24-ben a parancsára várjon, minden kívánságát teljesítse, emellett vezesse a háztartást, törődjön a gyerekkel, várja haza friss vacsora. Ámde arra egyik se gondol ezek közül, hogy manapság a nők is ugyanúgy 8-10 órákat dolgoznak, ugyanolyan kenyérkeresők, mint ők, nem az van, mint évtizedekkel korábban, hogy a pasi vitte haza a pénzt, abból élt meg a család, a nőt meg csak gyerekszaporításra használták.
Utoljára de nem utolsó sorban, a nőktől sokkalta jobban elvárják, hogy mindig gyönyörűen, kifogástalanul jelenjenek meg mindenhol, ami hosszú órákba telik, és igenis több ruhadarabra van szükségük, mint a férfiaknak, akik mindezért kiröhögik és lenézik őket, miközben ők lennének a leginkább felháborodva, ha csak annyira törődnének a külsejükkel, mint az ellenkező nem. Ha már a külsőségeknél tartunk, én eskü bevezetnék egy ilyen törvényt, hogy egy bizonyos korban, minden egyes férfinak tépjék le az összes szőrzetét, csak hogy ténylegesen átérezzék ezen aprócska folyamatát a női szenvedésnek.
Hm most talán kiadtam magamból a forrongásomat. All in all, én szívesebben lennék férfi, kevesebb gondom lenne, az hótziher. Viszont valahogy mindig úgy éreztem legbelül, hogy egy meleg pasi vagyok, sokkal jobban szimpatizálok velük, abszolút hetero nő létemre. Talán azért, mert ők nem csak egy lyukként tekintenek ránk, nem csak dugásra kellünk nekik, de éppen ezért kedvelem a női társaságokat is inkább.
Az általánosításért elnézést, nem kell fennakadni rajtuk, ha nem jellemző az adott olvasóra, de én az eddigi 19 évem alatt ezt vettem le.
ma 16:48!
Sokan gondolkodnak hozzád hasonlóan,ezért is jutott eszembe ez a kérdés.
ma 17:04!
Nagyon sok mindenben igazad van,de nekem kicsit más a véleményem.
Sok nő jól érzi magát a kiszolgáltatott helyzetben. Ugyanis ha nem így lenne mire panaszkodna?
Mielőtt meglincselnének én is nő vagyok a közép korosztályból és azt tapasztaltam,hogy gyávák,önbizalom hiányosak,rámenősek,kihasználóak a nők (tisztelet a kivételnek).
Ezért is sokan nem értenek meg engem,mert egész másképp gondolkodom.Ha szeretnék valamit kérek és addig ütöm a vasat míg el nem érem.Nem hagyom,hogy kihasználjanak.
Már gyerekkorom óta eljátszok a gondolattal, hogy férfi vagyok és nőket erőszakolok meg. Nagyon vonz a gondolat, hogy ki legyen nekem szolgáltatva egy nő és azt tehessek vele, amit csak akarok. Ezt lányként nem lenne az igazi megcsinálni.
Meg ha férfi lennék akkor értékelnék a morbid humoromat, rengeteg netes játékban és fórumon is, amikor pasinak adom ki magam én vagyok a jó fej, akivel mindenki beszélgetni akar, de ha lányként írok ki valami beteg dolgot, akkor egyből jönnek a beszólások.
20/L
ma 17:37!
Sajnálatos módon piszkosul igazad van.Érdekes játszani egészséges kereteken belül.Én is ilyen kíváncsi ember vagyok.Addig míg nem volt társam élvezettel aláztam meg az olyan férfit akiről tudtam,hogy van partnere.Undorodom a megcsalástól bármelyik nem tegye is.
Sajnos orvosi pályán a nőket még mindig lenézik és sokkal nehezebb az előrejutásuk.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!