Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki jobban szeretne férfi lenni? Az élet minden területére gondolok.
Figyelt kérdés
Nem konkrétan a szexualitásra gondolok,hanem mint személyre.Sok embertől hallottam már,hogy jobban szeretne a másik nemhez tartozni.Munka,felelősségvállalás,gyerekkérdés stb.Hány éves vagy és miért szeretnél a másik nemhez tartozni? Az átoperáláson gondolkodó személyek nem érdekelnek,csak elméleti síkú a kérdés.2014. dec. 28. 16:30
11/28 anonim válasza:
#10 Arrafelé (majdnem) teljes egyenlőség van a két nem között. El tudod egyáltalán képzelni milyen az?
12/28 anonim válasza:
Én szeretnék nő lenni, de csak 10 percre, és azért, hogy kipróbáljam a szexet nőként -- természetesen egy nővel.
13/28 anonim válasza:
"Arrafelé (majdnem) teljes egyenlőség van a két nem között. El tudod egyáltalán képzelni milyen az?"
Hát akkor minek mennél oda? Itt meg minden a nőket védi! :DD
15/28 anonim válasza:
sok mindenben könnyebb nekik,de nem,nőnek születtem,jó így :)
16/28 anonim válasza:
Lehetsz teletábi, de ha konkrétan csak a törvényeket és a jogszabályokat nézzük, tényleg mind a nőknek kedveznek.
17/28 anonim válasza:
#16 A legtöbb társadalom áldozathibáztató, a feminizmus még mindig szitokszó, világtávlatban azonos munkáért még mindig nem azonosak a bérek, még mindig aktívan élnek az emberekben a nemi szerepek, virágzik a rasszizmus, virágzik a szexizmus, a kettős mérce. Az emberek megfoghatatlan idealizált képeket kergetnek, milyennek kéne lenni és beleroppannak a megfelelési kényszerbe. Tényleg azt hiszi itt bárki, hogy nőnek/férfinak olyan jó lenni Európában, Ausztráliában, Amerikában (az egész kontinensen) és Ázsiában (az egész kontinensen)?
18/28 anonim válasza:
Én. Egyáltalán nem akarnám átoperáltatni magam, én egy varázsütésre lennék hetero férfi és újrakezdeném a kamaszkortól az életem.
Szerintem mindenben jelentősen egyszerűbb, jobb és kényelmesebb a férfilét, de az itteniekkel nem kezdek el vitatkozni, ha valakit érdekel a véleményem annak leírom privátban.
23L
19/28 anonim válasza:
8. Voltam. Jól van, most látom, csak nőkhöz szólt a kérdés, fordítva nem. Akkor benéztem.
20/28 anonim válasza:
Jaj mindig ezzel a más bérezéssel jönnek, de ahol én eddig dolgoztam, ugyanannyit kerestek a nők ugyanazért a munkéárt, sőt, még a férfi főnöktől kiváltságokban is részesültek... Szóval lehet hogy van egy-két olyan szakterület, de általánosságban ez már régen nem mondható el (M.o.-on).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!