Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanád apudnak, hogy ne csinálja?
Mai napi ölelget,még olyan helyeken is,ahol sokan vannak.
17f
Az én faterom is egy nagydarab kopasz fazon, de én örülnék neki, ha néha legalább egy pacsit adna.. :) Szerintem nem gáz, sőt örülj neki, hogy szeret és kimutatja.
F/20
Finoman mond neki, ha gondolod
és fogalmazz úgy h csak a nyilvános helyeken ne gyakran, (szóval otthon nyugodtan)
szerintem..
én is 37 vagyok és ku-rvára nem ment ez másképpen régen sem.
szóval 20 évesen max véletlen becsúsztál aztán meghagytak,ahogy ma is aki ennyi idősen vállalnak gyereket:)
Hát mondani fogom neki,a csajok előtt mindig beéget.
Nem mindegy?
Bárcsak engem is megöleltek volna olykor, akkor nem felnőtt fejjel kell megtanulnom h mit jelent egy ölelés és h hogyan kell viszonozni azt. Sajnos manapság sok szülő úgy van vele, h hát persze h szeretem, nyilvánvaló dolgokat minek mondjak v mutassak ki. Holott egy ölelés, egy "szeretlek" ( ha megtanulja elfogadni az ember), a lelked öleli meg és az nagyon jó.
Csak sajnos manapság cikis meg b*zis a szeretet.
Ja és azt csak csendben súgom meg, h azok az emberek, akiket megölelgetnek a szüleik, azok sokkal magabiztosabbak és ezáltal sikeresebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!