Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyennek mondanád ezt a férfit?
(Egyik szereplő se vagyok én, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre!)
Van egy pasi aki nagyon rá van állva egy olyan fiatal lányra, aki a lánya lehetne. Ez a lány viszont kapcsolatban van. A lány eléggé jól néz ki és nagyon normális, talpraesett természete van, aki azonnal bárhova be tud illeszkedni. A férfi is hasonló, emiatt "fogta" vagy foghatta meg a lány személyisége. A lánnyal találkozott párszor annak ellenére, hogy tudja hogy foglalt. Pedig nem szeretett volna 3.-ként bekavarni a kapcsolatba. A lány vele szívesen találkozik, mert őt is megfogta a másik személyisége, de mivel normális emiatt el is mondta, hogy ő foglalt és egy kézfogásnál tovább nem is jut el vele, csak szívesen beszélget.
Néha megígér a pasinak találkozót, hogy ide-oda eljön, aztán sokszor le is mondja, programokra hivatkozva. A férfi ezen sokszor megsértődik, de aztán mindig van valami, amivel a lány felé megenyhül. A lány szereti a párját, viszont neki nagyon hiányzik az ilyen mentalitású ember is, akivel beszélgetni lehet és aki hasonlóan harcias, mint ő. Megcsalás nem történt, mivel a lány megcsalás "ellenes". A férfi meg próbálkozik tovább és tovább...pedig a pasi nem olyan típus, akit csak úgy palira lehet venni, most meg hát nagyon szeretne már a lánnyal lenni...s mindent megtesz...
szerintetek?
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy volt e valaki ilyen helyzetbe és mi lett belőle vagy akár kívülállóként mit tudna tanácsolni a két félnek...
...vagy hogy láttatok-e már ilyen szituációt a baráti körötökben vagy akárhol...
A lány szeretHETi a párját, de ez nem azt jelenti, hogy tud vele beszélgetni, stb. Ezért van szüksége az idősebb férfira. Nekem ez nem tisztességes, a kézfogás sem barátságra utal, főleg, ha a férfi többet akar, a lánynak meg hiányzik a kapcsolatából az, amit a bácsival pótol.
Szóval inkább a lányról tudnék véleményt mondani, és nem pozitívat. Ha annyira szeretné a párját, megtisztelné azzal, hogy a bácsit elhajtja a búsba - vagy ha ekkora igényei vannak a mentális képességeket illetően, akkor miért nem keres magához illő párt?
A férfi csak olyan, mint az összes többi "apuka", aki lánya-korú nőkkel akar kezdeni. Az anyukákat megunta, a fiatal lányokban még általában több az erő, a szenvedély, aranyosabbak, frissebbek, boldogabbak, természetes, hogy vonzóbbak egy férfi számára. Ha ezt a lány nem ismeri fel, akkor mégsem annyira értelmes, ha meg felismeri, akkor van benne egy jó adag számítás.
Lehetne benne annyi, hogy határozottan elküldi valamelyik férfit, mert ez a helyzet senkinek nem jó - a lányon kívül.
"szóval csak távolságot megtartva próbálkozzon."
Ezt tutira nő irta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!