Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániás vagyok fiatal lány létemre?
Figyelt kérdés
kb 2-3 naponta csináljuk a barátommal, tizenévesek vagyunk(nem 14-15), így tudjuk megoldani. Viszont akkor nekem 3-4 menet a minimum, sokszor ő már fáradt. Szeretem az extrémebb helyszíneket, pózokat, állandóan arra gondolok mikor leszünk már együtt. Még fogamzásgátlót is elkezdtem szedni, hogy jobb legyen és belém élvezhessen. Szerintetek ez már mánia?2014. dec. 27. 17:18
11/17 anonim válasza:
17/L, egy lany nem szokott igy beszelni. Biztos, hogy az vagy?
12/17 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok édes :D
2014. dec. 27. 18:46
13/17 anonim válasza:
"...tizenévesek vagyunk(nem 14-15),..."
Rövid az emlékezeted!
14/17 anonim válasza:
Nem 14-15. De ha " kb 2-3 naponta csináljuk ..." ," ... Viszont akkor nekem 3-4 menet a minimum, .."
De jo hogy ennyire ráérsz!
15/17 A kérdező kommentje:
irtam, hogy nem 14-15 évesek vagyunk,mit nem értesz? direkt írtam,hogy ne jöjjenek az oltogatások.
mivan féltékeny vagy?:D
2014. dec. 27. 19:50
17/17 anonim válasza:
A numeráidra gondolsz?
Ne nevettes!
De hogy ha másdolgod sincs mint keféltetni magad az nap nem is feleségnek való vagy!
Nem szexmániás vagy, unatkozol mert nincs iskola!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!