Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexmániás vagyok fiatal lány létemre?
Figyelt kérdés
kb 2-3 naponta csináljuk a barátommal, tizenévesek vagyunk(nem 14-15), így tudjuk megoldani. Viszont akkor nekem 3-4 menet a minimum, sokszor ő már fáradt. Szeretem az extrémebb helyszíneket, pózokat, állandóan arra gondolok mikor leszünk már együtt. Még fogamzásgátlót is elkezdtem szedni, hogy jobb legyen és belém élvezhessen. Szerintetek ez már mánia?2014. dec. 27. 17:18
2/17 anonim válasza:
nem. mindenkinek mások az igényei/fizikai terhelhetősége.
3/17 mice666 válasza:
Hàt mània az biztos, de ezzel semmi gond ha fàradt van egyéb módszer amikkel tudja folytatni :)
4/17 anonim válasza:
Ugyan így vagyok, mint te, én élvezem :) :D
5/17 anonim válasza:
Pont ilyen lányt keresek. Szívesen megismernélek
6/17 anonim válasza:
Mindig tartsa meg az Úr ezen szokásodat! :D
7/17 anonim válasza:
mi barátommal egyszer 8x csináltuk egymás után!:$ mindenféle pózban szájjal stb stb :$ és szerinted te vagy a szexmanias?:DD mellesleg bárhol letamadjuk egymást..és van pár jatekszerunk:3
8/17 anonim válasza:
Kamu!
De hogy rendszeres fogamzásgátlót nem orvostol szereztél 14-15 évesen! 99, 9%!
9/17 anonim válasza:
Bár ilyen problémáim lennének ...
Te sem akkor gondterhes ez a lényeg:D Ha lenne egy kis lelki gondod nem ezzel foglalkoznál:D
10/17 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. imádok b..ni (:
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!