Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! A jólétért cserébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! A jólétért cserébe eltudnátok hagyni egy olyan embert akit nagyon szerettek? Jólét alatt értem, külföldi utazások, pénzes pasi, Bmw és minden luxus ami ezzel jár. Nos?

Figyelt kérdés
Álszenteskedésnek itt helye nincs:)
2014. dec. 27. 13:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi értelme a kérdésednek, ha már előre eldöntötted, hogy aki azt mondja, nem hagyná el, az csak álszent? Márpedig részemről is ez az igazság. Nincs ebben semmi ámítás, egyszerűen csak szenvednék, ha nem lehetne többé mellettem akit imádok.
2014. dec. 27. 14:04
 12/17 SullaFelix89 ***** válasza:
10%

Ez a gyk itt a nők csak a csóró átlagos-rendes pasikra buknak.

A gazdag és jóképű pasikat kifejezetten visszataszítónak tartják, mert ők felszínesek és hiába pedáloznak nekik semmi esélyük nincs.

(és természetesen az összes gyk-s csaj őszinte.)

2014. dec. 27. 14:10
 13/17 A kérdező kommentje:

ma 14:04

Félre értesz,én elhiszem aki azt mondja,hogy azt választaná akit szeret,ezt arra írtam ha valaki tényleg elhagyná,mert neki fontos a pénz,akkor nyugodtan írja le,ez egy anonim oldal.

2014. dec. 27. 14:11
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

nem, egeyáltlaán nem a csóró, átlagos-rendes "pasikra" bukom.

a párom a legszexibb férfi, akit ismerek, nem átlagos hanem ő az egyetlen szerelmem és kész. nem csóró. egyszerűen csak ő kell és nem más . pont.

2014. dec. 27. 14:54
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljessegel ki van zarva..viccelsz? Egeszen biztos, hogy nem... Lexus ala nem adom. Pff..bmw.
2014. dec. 27. 15:23
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

12-es, totál badarság amit írtál. Akik írták, hogy nem hagynák el a párjukat a pénz miatt, köztük én is, azok akkor is oda lennének a jelenlegi párjukért, ha az szupergazdag lenne.

Nem csak süket szöveg, hogy nem a pénz és a gazdagság számít, hanem az ember.

2014. dec. 27. 22:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert eleve jólétben élek. Engem viszont már hagyott el átlagos pasi, nem gazdagabb nőért ugyan, de a családja nem tudta elviselni, hogy sok mindent megengedhetek magamnak, pedig erről sosem beszéltem senki előtt sem. :)
2014. dec. 28. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!