Külföldi, óriási luxushoz szokott embert mivel kössek le vidéken?
Figyelt kérdés
Vidéken lakunk egy kis faluban. Most vettünk itt egy felújítás elött álló öreg házat. Amihez ö szokott, az itt nincs (éjszakai élet, partik, éttermek).Azért jön, mert látni akar. Engem nyomaszt, hogy mivel kössem le 1 hétig?
Már beterveztem 1 estére a bográcsozást, kinti sütögetést, egy másik este pedig beviszem a városba egy buliba.
Ami van: erdö, csendes falu, város tölünk 50km-re.
Van valami ötletetek? Ha igen kérlek osszátok meg velem.
Elöre is köszi.
2012. jún. 20. 23:17
1/11 anonim válasza:
Kicsoda ez neked? Ha netes ismeretség, akkor nem fog eljutnia megvalósulásig... Persze te vagy a kivétel, bla bla bla
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem. Már ismerjük egymást évek óta. Együtt dolgoztunk, én már voltam nála, azért is tudom, hogy miben él. Tutira jön, nem netes ismeretség. szóval valami ötlet?
2012. jún. 20. 23:29
3/11 anonim válasza:
Menjetek több napos biciklitúrára. Biztos van a tágabb környékeden valami érdekes tájegység.
4/11 A kérdező kommentje:
Biciklitúra? nem rossz ötlet, de nem tudom elképzelni, hogy ö sátorban aludjon egy erdö közepén. Szóval betervezem egy napra, de este hazajövünk. köszi :). Más egyéb ötlet?
2012. jún. 20. 23:40
5/11 anonim válasza:
A hiba ottvan a fejedben. Méghozzá az, hogy kissé istenként tekinted a tagot. Szerintem ha hagyod a dolgokat, had menjenek maguktól, kellemes meglepetésekben lesz részed, hisz nem tudhatod ő eddig hol járt és hol nem. Lehet, hogy valamikor még tartózkodott százszor borzalmasabb helyeken is, vagy sátorozott tilosban.. soha nem tudhatod. :D
6/11 radír67 válasza:
Azért kérdezd meg mihez lenne kedve, mit szeret. Pl pecázni,stb.
7/11 anonim válasza:
Kerti munka, etetés, almozás. Ilyeneket biztos nem csinált még.
8/11 A kérdező kommentje:
Esküszöm utolsó, ez jó ötlet. Akkor már lefestetem vele a kerítést is. Lehet élvezné.
2012. jún. 22. 10:58
9/11 anonim válasza:
na mi lett a látogatás vége? kész már a kerítés? tyúkok jól laktak? :D
10/11 A kérdező kommentje:
Most van itt! Eddig még minden rendben, kerítés még várat magára, de volt éjszakai túrázás erdöben, horgászás,meg kinnt sütögetünk minden nap. Meg iszogatunk. Ìgy azért ki lehet bírni. Köszi a tanácsokat!
2012. júl. 6. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!