Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! A jólétért cserébe eltudnátok hagyni egy olyan embert akit nagyon szerettek? Jólét alatt értem, külföldi utazások, pénzes pasi, Bmw és minden luxus ami ezzel jár. Nos?
Átgondoltam, hogy az általad leírt életkörülmények, vagy a férjem, akit még így 13 év elteltével is elmondhatatlanul szeretek...Egyértelmű a válasz: a férjemet választanám.
Pedig nincsenek külföldi utazások, sokszor még belföldiek sem, nincs autó, egy átlagos életszínvonal van.
miért hagynék el egy bmw-ért valakit, akit szeretek?
mi annyira magasról teszünk ám erre a milyen kocsid van témára, csak ti vagytok ezzel elfoglalva. a lányokat rohadtul nem érdeklik az autók, hagyjatok már minket ezzel. a sok utazás sem érdekel mindenkit. családi ház kerttel, medencével, kiskutyával már inkább érdekelne. de egy szexi pasi, akit szeretünk az a legvonzóbb. legyen intelligens és szenvedélyes. onnantól kezdve ki nem szarja le, hogy van e kocsija vagy hogy mennyit keres.
Ez olyan sablon ... Személy szerint egyik sem,már csak azért sem mert nem szeretek senkit és bmw-s sincs körülöttem:D
Nehéz dönteni,de ... DÖNTÖTTEM:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!