Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vesztek komolyan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vesztek komolyan egy 16-7 évest?

Figyelt kérdés
Néha elgondolkoztam azon, h annyira megosztóan viselkednek ezzel a korosztállyal, van aki 5 évesként beszél velük, hisz még nem nagykorúak, és vannak akik már felnőttként kezelik őket... Ezt én is átéltem, és hát ez szt más ilyen korúaknak is gondot okozott. az 1 év híján 18, de mégis csak 17... Persze ez személyiségtől, gondolkodásmódtól is függ, h ki hogy áll ennyi idősen... Na de azért egy konzervatív, fejben rendben lévő 17 évest azthiszem komolyan lehet venni. Ti hogy gondoljátok?
2014. dec. 26. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Általában 20 év körüliek az ilyen kemények akik lenéznek valakit 16-7 évesen.
2014. dec. 26. 19:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem ilyen kollektivista módon gondolkozom: az adott személytől függ.
2014. dec. 26. 19:40
 3/5 anonim ***** válasza:
17 vagyok. Elsőre sokan kislánynak tartanak, mert tényleg tudok úgy viselkedni. (Nem hiszti meg ilyenek, hanem képes vagyok eljátszani minden vacakkal stb.) De ha elkezdek beszélgetni valakivel, úgy vettem észre, hogy elkezdenek komolyan venni, és nem néznek le, nem kezelnek öt évesnek. Ennek én mindig örülök, mert szeretem ha komolyan vesznek, és egyben megtudok maradni gyereknek. :)
2014. dec. 26. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Neveltetestol, hosszas lelkiallapottol es barati tarsasagtol fugg, Van olyan 14 eves aki kepes teljesen komolyan venni a dolgokat, van olyan 24 eves aki meg gyerekkent viselkedik.. Altalaban SZERINTEM egy 17 evest komolyan lehet venni, bar a mai vilagban.... Embertol fugg, ha kiismered kicsit rajossz o hova tartozik.
2014. dec. 26. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) Én alapjáraton egy mosolygós, vidám személyiség vagyok, és ezért gyakran ezt a gyermeki gondtalan, boldog életnek tulajdonítják... Pedig megvannak a magam bajai, csak optimista voltam világéletemben.. És eleinte, amíg nincs kommunikáció... igen "gyermekinek" látnak a természetem miatt
2014. dec. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!