Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, őszintén. Komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, őszintén. Komolyan vesztek egy 170-173 cm magas srácot?

Figyelt kérdés

Én kb ennyi vagyok, sok lány alacsonyabb nálam, de legtöbben nem sokkal...viszont azt veszem észre, hogy így kevés ember vesz komolyan, hogy csak ekkora vagyok, pedig érett gondolkodású vagyok. Mit gondoltok az ekkora srácoktról? Miért mondják azt általában a 150cm körüli lányok is, hogy "egy fiú nekem 180 cm alatt pasiként szóba sem jöhet"?

És kérem, hogy legyetek szívesek az igazat írni!

18/F

2011. febr. 15. 19:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

"egy fiú nekem 180 cm alatt pasiként szóba sem jöhet"

Ekkora ökörséget, már megbocsáss :D Ne egy valaki véleménye alapján mondj általánosságot.

Csak a példa okáért. 162 centi vagyok, és volt magas, illetve alacsony barátom is. Abszolúte semmi nem zavart egyikben sem, mert szerettem. (A mostani párom egy magas velem, de ugye nekem jön hozzá egy pici sarok, szóval még magasabb is vagyok.)

Ahogy a mondás tartja: ágyban mindegy ;)

Szóval igenis lehet komolyan venni, sőt!

2011. febr. 15. 19:18
 2/16 A kérdező kommentje:
nem egy valakitől hallottam már ezt...nagyon sok lánytól. De nem általánosítottam, tudom, hogy vannak kivételek...de sokan gondolják így:S
2011. febr. 15. 19:20
 3/16 anonim ***** válasza:
hülyeség...nekem az számít hogy vehessek fel magassarkút hogy ne legyek magasabb tőle. de nem ez a fő. az utolsó dolgok közt van a listámon ez a szempont. és ha a többinek megfelel akkor nem tud zavarni
2011. febr. 15. 19:27
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom kb. 173 cm én meg 170 vagyok. Szerintem elég komolyan veszem, különben nem mentem volna hozzá feleségül. :)
2011. febr. 15. 19:27
 5/16 anonim válasza:
üzenem annak a "nem 1 embernek " h ne legyenek madarak... én 175 vagyok én hát nem volt gondom vele ;) sőt...
2011. febr. 15. 20:02
 6/16 anonim ***** válasza:
szia, a hercegem 170 cm én pedig 165 cm. Nagyon komolyan veszem , imádom , nem is lenne Ő, ha magasabb lenne, én így szeretem Őt, de nagyon ♥
2011. febr. 15. 20:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Én 158cm vagyok, a barátom 173cm.

Szerintem sem ez határozza meg, hogy mennyire veszem komolyan, vagy valami. Szeretem és kész: )

16L

2011. febr. 15. 20:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy 180 centis lány valószínű, hogy kényelmetlenül érezné magát veled. (Ezt talán meg lehet érteni.) De egy alacsonyabb lány, ha elhajt mert nem vagy égimeszelő, akkor nevesd ki, és örülj, hogy megszabadultál tőle =)
2011. febr. 15. 21:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán, én szeretem is, ha nem kell lábujjhegyen egyensúlyozva teljesen labilisan csókolózni.
2011. febr. 15. 21:57
 10/16 anonim ***** válasza:
A magasság a legutolsó dolog, ami érdekel egy pasiban. Maximum akkor, ha legalább 10 centivel alacsonyabb nálam, 165 cm vagyok. Semmi köze hozzá, hogy mennyire komolyan vehető az illető. Én amúgy is jobban szeretem, ha nem kell kitörnöm a nyakamat ha meg akarom csókolni, és neki se kell egész nap lehajolgatnia hozzám:)
2011. febr. 15. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!