Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem álszentség ez a "felszínesség" dolog?
Kit nevezünk felszínesnek? Azokat az embereket, akik az alapján választanak párt, hogy kihez vonzódnak, ahelyett, hogy kihez KÉNE vonzódniuk? Ha a rockzenerajongó Zsolti a diszkós Lilit választja a szintén rocker Fanni helyett, mert Lilit találja vonzóbbnak, akkor ő felszínes? Ha a könymoly Zsófi a szintén könyvmoly Péter helyett a kosárlabdázó Sanyit akarja, mert mellette érez izgalmat, akkor felszínes?
Mindenki felszínes, mindenkinek az számít, hogy mekkora vonzalmat vált ki belőle a másik, nem az, hogy azonos legyen az érdeklődésük meg "kedves" legyen.
Amit te leirsz az a szexualis vonzalom es teljesen termeszezes.
Felszínesseg amikor a masik KÜLSEJÉRŐL,körülmenyeirol eldöntöd milyen a belseje es aztan ahhoz szilardan ragaszkodsz.
Ha könyvmoly Petit azert nezi le es nem ad neki eselyt mert könyvmoly az felszinesseg
Nem.Mert én például olyan lánynak is adnék esélyt,aki elsőre mondjuk nem jön be,mert lehet később megkedvelem,és akkor már másképpen tekintek rá.
Nekem viszont egy nő sem ad még esélyt sem arra,hogy egyáltalán megismerjen,hanem egyből külső alapján dönt,az alapján elküld a p***ába,és ennyi az egész.
Így aztán esélyem sincsen azért,mert ilyennek születtem?Amiről ugye nem is tehetek,az határozza meg az egész életemet...
És azért mert van 1-2 hiba rajtam a testemen mondjuk,vagy genetikailag vékonynak születtem,ezért már esélyt sem kapok semmire sem...
Tehát azért,mert nem helyesnek és tökéletesnek születtem,nem vonzódik hozzám egy nő sem,és ezt el kéne fogadnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!