Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezért miért kell haragudn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezért miért kell haragudni rám?

Figyelt kérdés
Van egy elég jó fiú barátom, akivel ritkán tudok rendesen találkozni, pedig gyakran látjuk egymást, meg két hónapja szinte minden nap rám írt, keresett. Múlt héten elhívott találkozni,de mondtam neki, hogy nekem valószínűleg nem lesz jó, találkozzunk máskor. Azt írta, hogy nem haragszik, de azóta nem keres, nem nézi meg, ha írok neki.Eléggé haragudhat rám, pedig nincs rá oka, mondtam, hogy találkozzunk máskor.
2014. dec. 26. 14:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Irj rá hogy valamikor találkozhatnátok.

Ne várd azt hogy ő kérjen tőled időpontot.

2014. dec. 26. 14:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Én kérnék, de ha egyszer el sem olvassa, hogy mit írtam neki, akkor így nem valami egyszerű. Személyesen nem tudok vele találkozni, csak ha megbeszéljük, de így nem lehet, ha ennyire leszar.
2014. dec. 26. 15:12
 3/9 anonim válasza:
100%
ha nem adtál rá okot,és csak nem tudtál találkozni pont aznap,nem értem miért csinálja ez.. az ilyeneket nem értek. dühös,hagyd a fenébe,majd fogja keresni a társaságod...akkor majd mond meg neki a véleményed a viselkedéséről...
2015. jan. 1. 14:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért, de ha egy srác naponta keres Téged, hát... Az, érez is valamit. Legalábbis Én akkor keresek egy lányt naponta, ha tetszik, vonzódom hozzá. Én erre tippelnék, hogy vonzódott hozzád, de elege lett.
2015. jan. 1. 14:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Tényleg nem értem őt, mert ha csak barátilag hívott el, akkor keresne ugyanúgy, mint eddig. Bár az is lehet, hogy csak rám unt, és most mással foglalkozik. De már lassan 2 hete nem tudok vele normálisan kommunikálni, pedig próbáltam, és azt írta csak, hogy nem haragszik, meg alig akar visszaírni, ajj..
2015. jan. 1. 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Mindegy, majd keres, ha akar :/
2015. jan. 1. 15:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha fontos vagy számára,akkor megfog keresni.Csak ki kell várnod,hogy kicsit megenyhüljön.
2015. jan. 11. 20:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez a gond veletek sajnos.

Ha csak barátnőztök, vagy bármi mást, minden előbb van, mint egy fiú, aki érez irántatok valamit. Inkább lemondtok róla, majd később, gondolván, úgyis megvár. Nos lányok ez nem így van. Most meg kész a baj, már nem érdekled őt. Ha éltél volna a lehetőséggel, akkor most lenne talán egy rendes pasid.

Nem ismerem a többi körülményt, de nekem legalább 80-100 lányról kellett lemondanom az évek során, ami alatt kerestem egy értelmes lányt, de a mai napig nem találtam ilyet.

Írkálhatunk mi nektek kedves leveleket, hívhatunk el titeket bárhova, minden más fontosabb lesz. Ezért van ennyi szingli manapság. Én is írok, meg keresem a párom, de ha csesztek visszaírni, akkor főleg ti maradtok boldogtalanok.

Legközelebb majd okosabb leszel.

2015. jan. 11. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem haragszik cica!

Letett róllad...

2015. jan. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!