Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezért miért kell haragudni rám?
Irj rá hogy valamikor találkozhatnátok.
Ne várd azt hogy ő kérjen tőled időpontot.
Ez a gond veletek sajnos.
Ha csak barátnőztök, vagy bármi mást, minden előbb van, mint egy fiú, aki érez irántatok valamit. Inkább lemondtok róla, majd később, gondolván, úgyis megvár. Nos lányok ez nem így van. Most meg kész a baj, már nem érdekled őt. Ha éltél volna a lehetőséggel, akkor most lenne talán egy rendes pasid.
Nem ismerem a többi körülményt, de nekem legalább 80-100 lányról kellett lemondanom az évek során, ami alatt kerestem egy értelmes lányt, de a mai napig nem találtam ilyet.
Írkálhatunk mi nektek kedves leveleket, hívhatunk el titeket bárhova, minden más fontosabb lesz. Ezért van ennyi szingli manapság. Én is írok, meg keresem a párom, de ha csesztek visszaírni, akkor főleg ti maradtok boldogtalanok.
Legközelebb majd okosabb leszel.
Nem haragszik cica!
Letett róllad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!