Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti odamennétek egy ilyen lányhoz? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
fiatal, maximum 20 éves lány, nagyon csinos, már többször láttam egy belvárosi kocsmában, mindig egy pohár whiskey-t ivott, egy könyvet olvasott, nézelődött, aztán kiment elszívni pár szál cigarettát és elment2014. dec. 26. 12:59
1/9 anonim válasza:
Biztos hogy nem. Cigis nő nem kell.
2/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy maximum húsz éves, tehát ha most 18, akkor már csak két éve van hátra. :/
3/9 anonim válasza:
a cigarettás embert várta... mondj le róla
4/9 anonim válasza:
Ja ha cigizik szóba se jöhet nálam, akárhogy néz is ki.
5/9 anonim válasza:
Miért is ne ?
Nem muszáj rögtön azt a látszatot kelteni ,h neked bejön és ,h nyomulni szeretnél egyszerű kiinduló pontnak ott a könyv vagy valami hasonló amiből szimplán egy beszélgetést el lehet kezdeni.
6/9 Galaxis. válasza:
20 éves és whiskey mellett olvas? odamennék persze mert kíváncsi lennék mi a baja
8/9 anonim válasza:
Ettől még nem mennék oda, csak akkor ha valami megfog benne arcra, stílusra ilyesmi.
Azok pedig akik azért nem mennek oda valakihez mert dohányzik csak gratulálni tudok. Sikeres volt a több éve menő dohányosok elleni gyűlöletkampány!
9/9 anonim válasza:
8. Én nem a gyűlöletkampány miatt nem mennék oda. Vannak dohányos ismerőseim, és mind büdös! Hiába mondják, hogy nem, ők nem érzik, de én igen! Sőt egyszer volt bagós barátnőm is (szerencsére nem sokáig). Az meg félóránként hogy kimegy rágyújtani (mert persze a lakásban nem engedtem). De hiába bagózott kint, a szagot visszahozta magával. Fúj soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!