Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti az utcán odamennétek egy lányhoz, aki egyedül sétál?
Figyelt kérdés
Leszólítanátok, ha tetszik? Ha csináltatok már ilyet, mi volt a reakció?2014. júl. 5. 12:04
2/22 anonim válasza:
Csak úgy a semmiből nem.. Ha ismerkedne akkor legalább rám mosolyogna.
3/22 anonim válasza:
Elsőnek igaza van. Valószínűleg perverz szemetek lennénk és lefújnának paprikasprayvel. :D Amúgy ha úgy adná a helyzet miért ne?
4/22 A kérdező kommentje:
Érdekes, én lány vagyok és örülnék ha valaki odajönne beszélgetni. :)
2014. júl. 5. 12:07
5/22 anonim válasza:
Nem; legtöbbször kifejezetten ellenségesen néznek rám, vagy rám sem néznek. :D
7/22 anonim válasza:
Ha szimpatikusnak tűnik a lány, és így első pillantásra, úgy látom rajta hogy én sem vagyok neki teljesen közömbös, akkor miért ne? Max nemet mond, és akkor ugyanott vagyok, mintha semmit nem tettem volna.
8/22 anonim válasza:
Én is örülnék neki kérdező :) Max csak a cigók szoktak odajönni.
9/22 anonim válasza:
Dehogy örülnék, csak,ha valami nagyon helyes ritka példány szólítana le annak örülnél. HIdd el tudom én milyen megalázó, ha leszólítok egy lányt és elküld a fenébe, mert csúnya vagyok. Én jó ideje már nem is szólítgato le lánykat rájöttem minden a külsőn múlik nem azon, hogy van-e merszed leszólítani a lányokat.
10/22 anonim válasza:
Nem utcai történet, vonaton beszélgettem egy lánnyal leszállás előtt pár percet. Olyan az egész mint egy bomba hatástalanítása, nehéz megtalálni a pillanatot amikor illik elkérni a számát.
Mert akkor válhatok a kedves idegenből az ellenkezőjévé.
Kedves kérdező, te merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!