Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyedül van, hogy bírja szex, ölelés, csók és mindenfajta érintés nélkül az életet?
Figyelt kérdés
2014. júl. 2. 22:44
3/29 anonim válasza:
én mindennap kúrok a csajommal.
24F
4/29 anonim válasza:
Az egyedüllét nem feltétlen jelent magányt. Ha okos az ember akkor meg tudja oldani, hogy ha átmenetileg is, de szeresse valaki :)
5/29 anonim válasza:
Én írtózok mindenfajta érintéstől, kellemetlennek találom, tehát egész jól megvagyok nélküle. Mindíg erőltetnem kell, hogy ne bőgjem el magam, ha valamelyik kolleginám megölel.
6/29 anonim válasza:
nagyon pocsékul,eléggé tönkre is tesz...
7/29 anonim válasza:
1 éve depiztem szar volt,aztán fejben összeraktam magamat,és rájöttem hogy inkább éljek még(főleg hogy eddig depiztem meg erőltettem),és most ott vagyok hogy nem akarok még párkapcsolatot(nincs semmi oka csak nem akarok).
8/29 A kérdező kommentje:
Puszilok mindenkit, azt is aki nem kérte.
2014. júl. 2. 22:50
10/29 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak nekem nehéz, ez jó. Este a párnámat ölelem, ez segít valamennyire.
2014. júl. 2. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!