Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egyedül van, hogy bírja szex, ölelés, csók és mindenfajta érintés nélkül az életet?
Elég nehezen főleg hogy nagyon még nem is volt barátnőm, oké kavartam már lányokkal és kaptam ölelést meg laza szájra puszikat de ennyi is volt az egész. És az a baj hogy ahogy idősebb leszek egyre nehezebben viselem el. Ha társaságban vagyok munkahelyen akkor az leköt és akkor jó minden, de itthon egyedül vagy a utcán megyek vagy velem egykorúakkal kerülök közösségbe valahogy már érződik a dolog hogy pocsék minden, főleg ha szerelmespárokat látok az utcán kéz a kézben, stb... Az ismerkedés meg nagyon nehezen megy nekem, egyszerűen nem vagyok képes idegenlányokat leszólítani csak így. Ha boltba vagy egyéb helyekre megyek és kényszerből kell hozzá szóljak valakihez az számomra no probléma. De simán odamenni egy lányhoz ismerkedni egyszerűen nem megy. Nincs semmi téma amit feldobhatnék meg ideges leszek. Pedig sokat változtam már külsőre hogy jobb legyen az önbizalmam meg minden amit szinte mindenki megjegyzett a környezetemben de még így is pocsékul vagyok...
Tehát nehezen bírom ezeket, már vágyom a kapcsolatra csak egyenlőre kilátástalan a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!