Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Odamennétek ilyenkor egy lányhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odamennétek ilyenkor egy lányhoz?

Figyelt kérdés

Kutyát sétáltat és a kutyáját megsimogatni.

Csak akkor mennétek oda, hogy ha tetszik a lány?

2011. dec. 30. 08:38
 1/8 F20 ***** válasza:

lány vagy vagy pasi? mert nem mind1 mit válaszolunk! :) ha pasi vagy akkor szerezz egy kutyát akire vigyázhatsz és engedd oda a csajhoz és a kutyájához.. ez a legkönnyebb.. a szia megsimogathatom? ... és a kutyát is? már kicsit elévült dolog.. :D

ha lány vagy akkor ha odamegy a pasi akkor dumáljatok..

2011. dec. 30. 09:10
 2/8 A kérdező kommentje:
lány vagyok
2011. dec. 30. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Én heteró vagyok, de oda szoktam menni lányokhoz, sőt fiúkhoz is ilyenkor. Főleg,ha nagyon aranyos a kutya. :)

De azért nem minden kutyás embert támadok le. :D

2011. dec. 30. 09:37
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem tetszik akkor nem megyek oda mert nincs miért odamennem.de ha tetszik akkor a kutyán keresztül küzelednék hozzá pl nekem van kiskutyám és egyből vinném sétáltatnám,úgy is annyira szereti a kutyákat hogy egyből odamenne hozzátok és követném én is :D
2011. dec. 30. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

9:39 vagyok

te úgy értetted a kérdést ha sétáltatod a kutyádat akkor oda-e menne 1 pasi hozzád?

2011. dec. 30. 09:40
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Igen úgy :)

2011. dec. 30. 09:41
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát, allergiás vagyok a kutya szőrre és sok gazdi nem szereti, ha idegen simogatja a kutyáját. Ha viszont nagyon tetszik a lány és a kutyája se olyan, h közelítek és széttép, akkor miért is ne. :)

29/F

2011. dec. 30. 10:07
 8/8 Edward Mulhare válasza:
Ha komodói varánusza van akkor odamennék, ha tetszik, ha nem, mert olyat még nem láttam az utcán sétáltatni.
2011. dec. 30. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!