Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ezert tenyleg en vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezert tenyleg en vagyok a suli ri. Banca?

Figyelt kérdés

Annyi történt hogy egy eggyel felettem járó srác megujjazott :') a suliban. Es ez valahogy kitudodott, de kb ugy lett beallitva mintha a folyoso kozepen tortent volna mindenki szeme lattara.(ami NEM igaz) Ez tenyleg akkora dolog hogy siman ramondjak utanara az emberre,hogyri.banc?><

17L

2014. dec. 26. 07:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hát nekem sokat érne most egy olyan angyal aki egy év után könnyítene rajtam :D
2014. dec. 26. 08:05
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát kérdező a százalék tényleg nem számit, lehet a fele sok ki ha én nem embertől van aki érthetlen oknál fogva leszázalékolással mutatja meg hogy már pedig csak neki lehet igaza. Öszintén az egész rendszer egy fos, plusz ez kb annak számithat akit érdekel az a top lista...

Na de visszatérve,,, nem tudom, pár ember szerint ezek szerint igen, valakik szerint meg gondolom nem.

De ettől függetlenül tényleg kérdéses ezt minek kiirni, kaptál 5-6? választ, okosabb lettél, nem valoszinű. Saját véleményed nincs? De valszeg van.

Szóvak ja, simán lelehet belőle hozni hogy csak valami kérdésnek álcázott dicsekedés stb. Nem tudom egyes ***** mért gizdulnak ezzel (nem feltétlen te, csak mondom), de biztos ettől menőnek érzik magukat

2014. dec. 26. 08:10
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Igen :')))))

Az vagy :')))))

Kis r¡banc :'):')

2014. dec. 26. 08:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyél óvatos a suliban, mert ilyen spontán ujjazások bármikor előfordulhatnak.
2014. dec. 26. 08:46
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Magától nem tudódik ki szóval a srác gondolom eldicsekedett vele vmelyik haverjànak az meg szètkürtölte.Sanos vannak akik nem kèpesek az ilyet titokban kezelni :/
2014. dec. 26. 08:55
 16/20 A kérdező kommentje:
Neem, az en iranyombol terjedt el a dolog,vagyishat elmondtam egy baratnomnek, aki pedig rossz embernek elkotyogta. De nem haragszom ra,mert tudom, hogy nem szandekosan csinalta. En azokra haragszom akik csurve-csavarva adtak tovabb masoknak.
2014. dec. 26. 08:57
 17/20 anonim ***** válasza:
Most tényleg annak számítasz az ő szemükben,nem kellett volna kikotyogni,amúgy meg szard le ki mit mond.
2014. dec. 26. 09:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki lesz.rna, mit csinaltal, ha nem az iskolaban ujjazott volna meg a srac. Egyebkent meg nem ertem, hogy gondoltad, hogy ez nem fog kitudodni? Az ilyenek elobb-utobb mindig kiderulnek.
2014. dec. 26. 09:55
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
Hát egy 17 éves lányt ha megujjaznak a suliban, az igenis riban**cság.
2014. dec. 26. 11:23
 20/20 anonim ***** válasza:
igen az vagy, nem is kicsi.
2014. dec. 26. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!