Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezert tenyleg en vagyok a suli ri. Banca?
Annyi történt hogy egy eggyel felettem járó srác megujjazott :') a suliban. Es ez valahogy kitudodott, de kb ugy lett beallitva mintha a folyoso kozepen tortent volna mindenki szeme lattara.(ami NEM igaz) Ez tenyleg akkora dolog hogy siman ramondjak utanara az emberre,hogyri.banc?><
17L
Ezek azok a kérdések,amiknél már a megnyitása elött tudom,hogy a válaszom:
Igen
Ne foglalkozz velük, még gyerekek. Irigyek mert ők még szüzek és gyerek fejjel gondolkodnak. Mintha a szex bűn lenne...
Érezd jól magad az ilyenekkel meg ne foglalkozz. Ha kell pár tanács írj rám privátot nyugodtan.
Nem vagy ribi!
Most viszont en erzem annak magam mert nagyon nem szep amit csinalok..
Ha Téged a százalék érdekel, tehát az, hogy hányan ítélnek el emiatt, akkor nyugodt lehetsz: a mai világban ez nem nagy dolog.
Ha valódi értékeket tartasz szem előtt és több szeretnél lenni, mint a mai átlag, akkor gondold meg jobban, mit teszel.
Talán azon is érdemes elgondolkozni, hogy "mennyit ér" egy olyan lány, akit bárhol, bármikor, bármilyen helyzetben meg lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!