Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem normális ha ezért utasítottam vissza?
Figyelt kérdés
Bepróbálkozott nálam egy régi nagy szerelmem. Okos,csendes,csinos csaj de megtudtam hogy az utolsó évben jópár haverommal smarolt csak úgy,az egyikhez pedig többször is átment. Lehet hogy szexeltek is.
Ha idegenekkel csinálta volna akkor nem zavar de lealacsonyító nekem hogy 18 évesen a fél haveri kör lekapta és akár meg is fektette mielőtt rámhajtott.
Visszautasítottam és ezen mindenki teljesen kiakadt aki hallott róla.
Mit gondoltok?
18/F
2014. aug. 6. 01:05
1/5 anonim válasza:
ember ne kínozd magad simán belemehettél volna kicsit élvezhetted volna az életett és megpróbálhattad volna megtartani magad mellett:)
2/5 anonim válasza:
"Visszautasítottam és ezen mindenki teljesen kiakadt aki hallott róla."
Kitől tudta meg ez a "mindenki", hogy mi történt, és miért történt?
3/5 A kérdező kommentje:
Ismerősök.
Gondolom ő elmesélte az egyik pletykas baratnőjének..
2014. aug. 6. 01:32
4/5 anonim válasza:
Igazad van. 18 evesen mar felig kiegett, kinek kell az ilyen elhasznalt zsebkendo?
5/5 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, a helyedben nekem sem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!