Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú észre sem veszi a sminket, elméletben viszont panaszkodnak rá, hogy van ez?
A legtöbb fiú panaszkodik a sminkre.
Én személy szerint elég sokat sminkelek, de a barátomnak 3 hónapig nem tűnt fel, sőt, azt sem, hogy lemostam.
egy natúr sminket a férfiak 90%-a észre se vesz.
de még ha a szemed ki van húzva, szád ki van rúzsozva, az se feltétlenül tudatosodik bennük az első pillantás során, ha meg az összkép szép, akkor már hiába smink-ellenesek, nem törődnek vele. aki mégis ezen nyafog az egy kisfiú sztem, keressen magához illő nőt azon néhány közül aki nem sminkel... ez olyan mintha egy csaj beszólna h inget hordok vagy waxozom a hajam... na és akkor mi van? építő jellegű kritikát elfogadok de ha vki alapból utál vmit, és ezért előítéletes azzal mit is törődnék?
nem is tudom ki várja azt h a nyafogása során majd csajok ezrei nem fognak sminkelni, ők maguknak akarnak szépek lenni... ha ők így érzik jól magukat, akkor meg hadd sminkeljenek, a végeredmény biztos jó lesz, mert legalább jó lesz a kisugárzása.
persze a vakolat, az igénytelen bohóc smink, sztem is baromi gáz, de sokan ezt általánosítják. ha egy csajon igénytelen smink van akkor legalább leírja magát első pillantásra, ellentétben ha igényes szép a sminkje az kifejezetten előnyös sztem. mert nem csak az h explicite szebb lesz tőle, de látom h van stílusa, igényes, nőies stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!