Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok lebukós szeretői sztorikat?
Figyelt kérdés
Én olyat hallottam, hogy a férj szeretője karácsony este állított be hozzájuk pozitív terhességi teszttel. :D2014. dec. 25. 13:48
1/3 anonim válasza:
Nekem van egy kockáztatós. Amikor az élettársam húgát dugtam, amikor náluk voltam úgy, hogy a másik szobában volt a két bátyjuk is. Akkor nem buktam le, amikor már szét mentünk a nővérrel, akkor derültek ki ezek is.
(lehet utálni, vagy irigykedni, érdekes életem volt akkoriban. Valamennyire bánom, hiszen nem volt tisztességes dolog, de már nem sokat számít.)
Lebukós az, amikor az egyik húgom látta hogy a másik húgomnak a férje szerelmes sms-t ír a szeretőjének. Gyorsan oda ment a másik húgomhoz, hogy gyorsan vegye ki a telefont a férje kezéből, és olvassa el.
Érdekes helyzetet szült...
2/3 A kérdező kommentje:
Az igen, mozgalmas családi események voltak akkor. :D
2014. dec. 25. 13:56
3/3 anonim válasza:
Hát igen, nekem is, meg a tesóimnak is.
Bár az enyémet inkább nem hangoztatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!